Nejste přihlášen/a.
Prosim Vás,má nekdo zkušenosti s dodávkou plynu od E.on,použivám ho jen na vařění a topení v jedno a půlpodlážném baráku od řijna minulého roku,topit jsem začala až za měsíc a půl pozdějí,na začátku ledna mi započitali podle plynoměru skoro 15.500kč za spotřebu a obchodní dodávky i s DPH,zdá se mi to nějak moc,za 4měs.Mohlo by to být nespravnou funkcí plynomeru?Volala jsem poruchovou službu pro připadný úník plynu z venkovní připojky,ale ne zistil techník žádnou závadu,proto myslím ,že by to mohlo být poruchou nového plynomeru,který byl nainstalovan pri zavedéní plynu do baráku. Děkují za káždou dobrou radu předem
Já mám podobný domek a řekl bych že to odpovídá.Asi žádná chyba.Jen můj názor.
doplněno 27.01.12 16:54:v jedno a půlpodlážném baráku...martincakl...
ann..Vystihl jste to přesně,děkuji.
Paní o domku nepodala prakticky žádné informace..., takže mi není jasné jak můžete vědět že máte podobný domek.
Paní tím asi chtěl nastínit, že je ta cena relativně reálná
Paní "vyhořela" na tom, že platí zálohy až od října a vyúčtování jí došlo za nejsilnější spotřební měsíce a nestihla tak "našetřit" zálohama přes léto a třeba ani odhadnout vhodnou měsíční zálohovou platbu?!
...relativně reálná...
To je stejně výstižný pojem, jako jeden a půlpatrový domek - viz příspěvek pana Cakla níže, tam to krásně vysvětluje.
A se zálohama to asi taky nemá moc společného, jelikož tazatelka píše, že ji PODLE PLYNOMĚRU SPOČÍTALI SPOTŘEBU 15500 KČ, nikoliv že má doplatit 15500 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.