Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba za dodávku plynu od E.on

Od: neta odpovědí: 6 změna:

Prosim Vás,má nekdo zkušenosti s dodávkou plynu od E.on,použivám ho jen na vařění a topení v jedno a půlpodlážném baráku od řijna minulého roku,topit jsem začala až za měsíc a půl pozdějí,na začátku ledna mi započitali podle plynoměru skoro 15.500kč za spotřebu a obchodní dodávky i s DPH,zdá se mi to nějak moc,za 4měs.Mohlo by to být nespravnou funkcí plynomeru?Volala jsem poruchovou službu pro připadný úník plynu z venkovní připojky,ale ne zistil techník žádnou závadu,proto myslím ,že by to mohlo být poruchou nového plynomeru,který byl nainstalovan pri zavedéní plynu do baráku. Děkují za káždou dobrou radu předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Začněme z druhé strany...

Jak je dům starý, jestli má izolace, jaká má okna...na jakou teplotu topíte...ohříváte plynem i teplou vodu?

ahasver4*
hodnocení

0x

Já mám podobný domek a řekl bych že to odpovídá.Asi žádná chyba.Jen můj názor.

doplněno 27.01.12 16:54:

v jedno a půlpodlážném baráku...martincakl...:)

doplněno 27.01.12 17:22:

ann..Vystihl jste to přesně,děkuji.:)

Paní o domku nepodala prakticky žádné informace..., takže mi není jasné jak můžete vědět že máte podobný domek:).

ann*

Paní tím asi chtěl nastínit, že je ta cena relativně reálná :(

Paní "vyhořela" na tom, že platí zálohy až od října a vyúčtování jí došlo za nejsilnější spotřební měsíce a nestihla tak "našetřit" zálohama přes léto a třeba ani odhadnout vhodnou měsíční zálohovou platbu?!

frantisekpetru*

...relativně reálná...
To je stejně výstižný pojem, jako jeden a půlpatrový domek - viz příspěvek pana Cakla níže, tam to krásně vysvětluje.

A se zálohama to asi taky nemá moc společného, jelikož tazatelka píše, že ji PODLE PLYNOMĚRU SPOČÍTALI SPOTŘEBU 15500 KČ, nikoliv že má doplatit 15500 Kč.

ahasver4:

Jedno a půlpodlažní domek má každý druhý...a přesto někdo platí za rok 50tis...a někdo 15tis..

U nezatepleného domu to samozřejmě být 15tis za 4 měsíce být může..u zatepleného nikoliv...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]