Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte kde mi naplní láhev CO2 (Sodastream) okolo hradce králové?
Nechce se mi platit 200,-za výměnu bomby...Známá říkala že to jde naplnit na určitých místech, nevíte o nějakém? Díky
Netuším, ale zkuste se poptat v nejbližší hospodě. Pokud nemají kompresor nebo pivo z tanku, řeší podobné problémy.
Nikol,ty naivko!
Myslíš,že ti někdo dá dnes něco zadarmo?Nehledě,že ten, kdo chce sodovku ze Sodastreamu,musí počítat i s koupí náplně oxidu uhličitého potravinářské kvality.Rozhodně to nejde plnit z 20 kg lahví pro velkoodběratele.(pivovary a hospody)Při vypouštění plyn okamžitě tuhne do formy suchého ledu.
JABRAKA
Ahoj,
nevím jestli najivka, ale známá která mi Sodastream sehanala (boužel je to matka kamarádky co bydlí kdesi za Prahou - asi Příbram, mám ten dojem) a přímo sodasream prodává, tak si lahve pro sebe(samo že doma SS má) nechává plnit. Mají tam hasičské potřeby a nemůže si to vynachválit. Stojí jí to 35,- a je happy...Tak nevím?!
doplněno 27.01.12 15:44:jo a nikdo neříkal že to chci zadarmo jen za míň než 200,-
Jak daleko je od vás Nový Bydžov? Je tam velkoprodejna nápojů, tam si to zajišťují hospody. Informace od známého. Podívejte se na net.
Chtěla jsem vám dát i mejlík, ale stačí si to dát na net a zeptat se mejlem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.