Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
doporučte mi prosím nějakou firmu nebo řemeslníka ze Zlína, kdo mi vylije futra u vchodových dveří betonem. Nemůžu na netu nikoho najít.
díky za tipy
Samotné vylití zvládne téměř každý kutil, důležité jde především o správné usazení futer - výška a svislé roviny, s tím je dobré si opravdu vyhrát, jinak se dveře budou samy otvírat či zavírat, bude pod nimi díra pro myši nebo se budou muset podřezávat.
Pokud jde o vchod do bytu třeba v paneláku, není s počasím problém, ale pokud jde o venkovní vchod, bylo by dobré do betonu přidat nezámrznou směs nebo použít rychletuhnoucí beton, který se pro tuto aplikaci často používá - aby šly dveře na noc nasadit a zavřít.
Vím, že jsem moc neporadil, ale snad Vám můj příspěvek alespoň pomůže při výběru toho správného řemeslníka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.