Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych Vás tímto požádat o rady a nějaké zkušenosti.
Před nedávnem jsem koupil byt.Podlahy jsou dělané následovně:pakety,hobra,podsyp.materiál.Parkety už nedržely a na některých místech i propadené.Parkety jsem odvezl,hobru a podsyp.mater.taky a nyní nastává otázka co teď.Podlaha byla celkově v katastrofálním stavu,proto jsem sse vrhl do rekonstrukce.
Poptel jsem jednu firmu,která dělá podlahy.Řešení je "jednoduché,Liapor,durelisové desky a na tuto podlahu můžu dát cokoliv.Osobně bych preferovall vinyl.Začínám mít strach,že přece jen nebude podlaha tak pevná,jak bych si představoval,že se bude houpat(možná je to jen můj názor a budu rád za každou zkušenost s takto udělanou podlahou)
Další možnost je beton,tam jde o jeden zásadní problém,je to panelák a hrozí protečení vody.Beton by se musel dát v 5ti cm a to namíchaný s polist.kuličkami a na to klas.beton cca v 2-3cm.Pod tím vším mirelon.Místo kar.sítí by se použil nějaký "chlup,vlas"Neřeknu jak se to přesně jmenuje,ale je to na zpevnění betonu.Má s tímto někdo zkušenost v panel.domě?
Je nějaká další možnost,abych měl pořádnou a pevnou podlahu?Předem děkuji za jakékoliv info a vaše zkušenosti.
Aby ses vyhnul mokré technologii,je možné na panel po odstranění původní podlahy položit vrstvu minerální vlny a na ni suchou podlahu Rigidur.Pokládá se ze dvou dílů slepená do jednoho celku celoplošně jako plovoucí podlaha.Po zatvrdnutí a vytmelení spár je na ni možno lepit cokoliv i vinyl podlahu.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.