Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, kde v Praze ideálně okolo Vinohradské třídy najít větší prodejnu s kancelářským nabytkem.
Nedaří se mi přes Google nic najít, co by se mi líbilo, aby hezky vypadal a byl i dostatečně velký, prostorný a praktický.
Potřebuji koupit do pracovny větší kancelářský stůl, měl by mít do tvaru písmene "L"či dokonce do tvaru písmene "U". Asi něco na tento způsob:
global-b2b-network.com/... (u něho ale bohužel nejsou šuplíky, jinak je pěkný a velký)
Uvažoval jsem i nechat si ho zhotovit od truhláře, ale nevím, zda by zvládl i uzamykací šupliky.
Okolo Vinohradské těžko. Ikea, Sconto a já nevím, jak se všechny tyhle hangáry jmenují. Dovezou to tam, kam chci. A truhláři taky zvládnou všechno. I zamykací šuplíky. Udělají to přesně podle mého návrhu. A myslím, že mnohdy v lepší kvalitě než nějaká hotová sestava.
Ikea? Tak to teda nevím. Přiznám se, že před vánocemi jsem se tam byl podívat, i na jejich webu jsem se díval, a kancelářské stoly tam tedy neprodávají (ne ten typ, který potřebuju).
Chtělo by to specializovanou prodejnu kancelářského nábytku s dostatečně velkým výběrem.
S tou Vinohradskou třídou jsem asi přestřelil (myslel jsem to tak, že si ho budu muset domů ottáhnout neb nemám auto). Neuvědomil jsem si, že mi ho můžou přivézt.
Máte zkušenosti s nějakou truhlářskou dílnou v Praze či okolí?
Ano, znám truhlářskou dílnu (občas spolupracuji s majitelem firmy), kde dělají vestavěné skříně, kuchyně, sklápěcí postele přesně na míru, většinou z lamina různých barev. Sídlo od konce Vinohradské není daleko. Vlastní truhlárna je sice o něco dále, ale truhláři disponují firemním vozidlem. Nebudu dělat veřejnou reklamu, proto se buď zaregistrujte a ozvěte vnitřní poštou, nebo mi písněte na poradte_hop@volny.cz...
Ještě se veřejně zeptám všech - jaké dřevo vybrat? Lamino pro stolní desku asi není vhodné? Nebo ano?
Tito moji truhláří, pokud vím, nepracují s masivem. Ale většina standartních kanclstolů bývá z lamina (nebo podobné "lisované tmy"), dnes jsou různé barvy, nebál bych se toho, aspoň po tom lépe jezdí myš!
Pokud stůl nebude příliš široký, lze udělat "vršek" z běžně používaných pracovních desek ke kuchyňským linkám. myslím že do šířky okolo 90-ti cm.
Materiály, s kterými "moji" truhláři pracují si lze prohlédnout či osahat ve vzorkové prodejně ve Strašnicích.
Osobně bych si to asi nechal udělat, dřevo bych si vybral podle vkusu, nemusí být masív, bohatě stačí něco dýhovanýho. Já bych šel buď do dubu nebo jasanu, případně jilmu nebo javoru. Máli to ovšem být něco lepšího tak vzít masív.
Uzamykatelný šuplata není sebemenší problém. Jen si vybrat jestli zamykat každý šuple zvlášť, nebo najednou centrálně, či udělat zamykatelný jen horní šuple.
Asi blbý dotaz Chci aby stůl byl v jednom celku, ne skládáný (à la Ikea). Jenže do výtahu se nevejde (malinký výtah) a do 3. patra se schodama neprotočí. Napadlo mě vynést nahoru jen desku a nožky a šuplata přidělat až doma?
Kdyby jsi si ho nechal dělat na zakázku, tak to tak většinou je. Korpusy se šuplatama, různý jiný přídavky a deska navrch, která to vlastně všechno drží dohromady. Dá se to pak vynést po schodech. Dělal jsem kdysi stůl jednomu řediteli a byl do celý dodávky v dílech. Když jsme potřebovali složenejho kousek přenýst bylo potřeba čtyř statných chasníků.
Dobrý den,
mám pro Vás následující návrh - můj táta je vedoucí Družstva Dřevotvar (Dvůr Králové) a teď po novém roce nemají vůbec žádnou práci a je tedy naděje, že by vám mohli cokoliv udělat levněji, hlavně aby měli pro lidi práci.
Pokud Vám to vyloženě není proti mysli, ozvěte se. Odmítnout nabídku můžete vždycky...
Tel.: 734320772
Nábytek dělají již desítky let a kvalitně - viz web Dřevotvaru: drevotvar-dk.cz/...
Díky a ozvěte se.
S pozdravem
Antonov
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.