Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podložka pod zavařovací víčko

Od: antonidis* odpovědí: 6 změna:

Prosím o informaci, kde bych sehnal podložky pod zavařovací víčko, aby se např. zelí přitlačilo do sklenice a drželo pod vodou. Ještě bych prosil má-li někdo servisní schéma eltrouby FAGO 2N-114. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Abych pravdu řekl,nevím co přesně těmi podložkami myslíte.Kdysi se do sklenic dávaly takové dřevěné,ohybné,,špachtle,,něco podobného jako Vám strčí doktor do krku.Ale tamty byly pružné...a FAGO 2N-114 se nadaří najít..Je to označení přesné?

doplněno 24.01.12 20:44:

Teď jsem se dočetl,že na to utěsnění se dá použít dřivko od nanuku...na co lidi v nouzi nepřijdou..:)

doplněno 24.01.12 20:46:

A když už jsem v tom doplňování,určitě by šly použít i zbytky dýhy...Nařezané na přiměřenou velikost...

antonidis*
hodnocení

Ono je to náhrada za ty dřevěné špachtle. Děkuji za námět- dýhy, ale chtěl bych radši sehnat ty plastové podložky. Teď si všímám, chyba-FAGOR 2N-114. Děkuji.

Tak ta chyba ve výrobci je snad jasná, ale ten typ neexistuje. Aspoň na internetu ne.

hodnocení

0x

Na vánočních trzích prodával pán taková dvě kolečka spojená pružinou. To právě bylo na obsahu sklenice, aby byl stlačný. Koukejte se v domácích potřebách. Systémů bude jistě více.*hej*

jabraka*
hodnocení

0x

Zavařuji zelí do sklenic běžně,vůbec nepřitlačuji pod víčkem a nevím,k čemu to je dobré.Pokud chci za každou cenu,aby bylo pod hladinou,stačí sklenice poskládat víčkem dolů.Zelí je stejnohodnotné i bez přitlačování.

JABRAKA

antonidis*
hodnocení

Když je zelí v bečce vykvašené, dáváme je do sklenic, ale nezavařujeme. Zelí se vždy tlačí nahoru a pokud víčko pořádně nedrží voda vysychá. Ta přítlačnöu podložku jsem našel ve sklenici se sterilovaným zelí a myslím, že je to dobrá pomůcka. Děkuji A.

doplněno 26.01.12 09:37:

Teď jsem zjisti chybu-FAGOR 2H-414. Omlouvám se. A.

doplněno 29.01.12 21:13:

Elektrické schéma mi poslali z Fagoru. Podložku jsem nikde neobjevil, přesto děkuji. A

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]