Nejste přihlášen/a.
Prosím o informaci, kde bych sehnal podložky pod zavařovací víčko, aby se např. zelí přitlačilo do sklenice a drželo pod vodou. Ještě bych prosil má-li někdo servisní schéma eltrouby FAGO 2N-114. Děkuji.
Abych pravdu řekl,nevím co přesně těmi podložkami myslíte.Kdysi se do sklenic dávaly takové dřevěné,ohybné,,špachtle,,něco podobného jako Vám strčí doktor do krku.Ale tamty byly pružné...a FAGO 2N-114 se nadaří najít..Je to označení přesné?
doplněno 24.01.12 20:44: Teď jsem se dočetl,že na to utěsnění se dá použít dřivko od nanuku...na co lidi v nouzi nepřijdou..
A když už jsem v tom doplňování,určitě by šly použít i zbytky dýhy...Nařezané na přiměřenou velikost...
Zavařuji zelí do sklenic běžně,vůbec nepřitlačuji pod víčkem a nevím,k čemu to je dobré.Pokud chci za každou cenu,aby bylo pod hladinou,stačí sklenice poskládat víčkem dolů.Zelí je stejnohodnotné i bez přitlačování.
JABRAKA
Když je zelí v bečce vykvašené, dáváme je do sklenic, ale nezavařujeme. Zelí se vždy tlačí nahoru a pokud víčko pořádně nedrží voda vysychá. Ta přítlačnöu podložku jsem našel ve sklenici se sterilovaným zelí a myslím, že je to dobrá pomůcka. Děkuji A.
doplněno 26.01.12 09:37:Teď jsem zjisti chybu-FAGOR 2H-414. Omlouvám se. A.
doplněno 29.01.12 21:13:Elektrické schéma mi poslali z Fagoru. Podložku jsem nikde neobjevil, přesto děkuji. A
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.