Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přilepit elektroinstalační lišty

Od: mikrob* odpovědí: 7 změna:

máte někdo zkušenost s lepením elektroinstalační lišty pro kabel k počítači na betonový panel? Poraďte kdo ví,.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hasoft.cz/...

hasoft.cz/...

až to vyzkoušíte tak nic jiného nezvolíte..

doplněno 23.01.12 21:09:

mikrobe, netuším, ale vím že v každých průměrných stavebninách

kvalitní oboustranka na zrcadla...

mikrob*
hodnocení

:) díky, tomu říkám vyčerpávající a jednoduchá rada, jen dotaz? dá se to koupit i v těch slavnejch marketech pro dům a zahradu?*smich*, mám na mysli OBI,BAUHAUS,BAUMAX apod.

mikrob*
23.01.12 21:12
hodnocení

díky*palec*

colombo*
hodnocení

0x

Já bych to přilepil hmoždimkou a vrutem :) To je jistota.

Možná budou fungovat i lepidla s názvem tekuté hřebíky. To si ale dobře přečti na etiketě, jak to dané lepidlo drží na plastech. Některé plasty jsou "mastné" a s těma se spojí málokteré lepidlo.

mikrob*
hodnocení

hele Colombo, ptal jsem " kdo má nějakou zkušenost s lepením " *bum*na hmoždinky bych musel vrtat spoustu děr do panelu a to se mi zrovna nehodí, jinak díky za radu i když bych ji spíš zařadil do těch "hraběcích";)

jabraka*
hodnocení

0x

Mikrobe,lišty běžně lepím montážním silikonem.Po týdnu už to nikdo neutrhne.

JABRAKA

majsterjoe*
hodnocení

0x

Doporucuji lepidlo MAMUT v tube jako od silikonu a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]