Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyplnit prázdné zdi? Samolepky/malíř?

Od: aneta311* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

do max. tří týdnů se budeme stěhovat (máme koupený dům, sbalené věci - některé jsou už v tom domě). Jsem ráda, protože budu mít konečně svůj pokoj. V domě předtím bydlela tříčlenná rodina a ten můj pokoj je vymalovaný na světle (bledě) zelenou :( Já bych chtěla něco originálnějšího (a i mamka s tím souhlasí). Jenže teď se nějak nemůžu rozhodnout :D Určitě chci dvě protilehlé stěny žlutou, ale co ty další? Chtěla jsem fialovou, ale už mi to nepřipadá jako nějaký skvělý nápad :( Spíš mě napadlo, že bych mohla přes tu zelenou nalepit pár "samolepek na zdi". Hledala jsem na Google a našla jsem jen pár předražených internetových obchodů... Mám moc ráda koně, květiny a přírodu obecně.Možností taky je, najmout nějakého malíře, ale to je podle mně moc drahé.

Neznáte nějaké obchody se "samolepkami na zeď"? A s jakou barvou bych mohla zkombinovat tu žlutou? Nebylo by pěkné rozdělit jednu stěnu na dvě poloviny vlnovkou a každou vybarvit jinak?

Mockrát děkuju za jakékoli rady, tipy atd. :)

Zdraví Aneta311 :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

samolepkynazed.cz/...

je jich hodně...

doplněno 22.01.12 20:29:

A když malovat,tak sama...není to tak těžké...

aneta311*
hodnocení

Děkuju :) Ale to vlastní malování - myslím, že moc dobře by to nedopadlo :D

ahasver4*

Jen si nemyslete!Fakt to s dnešními pomůckami není složité a hlavně,ta radost z vykonaného díla!

ludak*

No jasně třeba ať přetře ix vrstev třeba vinilkou kterou jí poradí někde v krámu protože má syté barvy a dobře kryje.To se začne loupat a problém je na světě.

polinek*

,,samolepky z HORNBACHU ale ty jsou vždy drahé. vystřihni si v papíru nějaký předmět,nebo kytku ,cokoliv svedeš a pak to dej na zeď a zamaluj ten vystřižený prostor a vypadá to jako samolepka a je to levné!

doplněno 23.01.12 13:41:

udělej si takovou šablonu ,,tak se dříve malovalo kolem celého obvodu a i na zdech.Máš tam zelenou,tak si tam třeba vystřihni čtyřlístek -ky , a a zamaluj sytější zelenou. cokoliv

michal12*
hodnocení

0x

Doporučím ti eshop www.isamolepkynaz/... - mají jich mraky. Ale před lepením nech nové malby důkladně vyschnout cca měsíc jinak se ti budou loupat.

aneta311*
05.02.12 20:43
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]