Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
do max. tří týdnů se budeme stěhovat (máme koupený dům, sbalené věci - některé jsou už v tom domě). Jsem ráda, protože budu mít konečně svůj pokoj. V domě předtím bydlela tříčlenná rodina a ten můj pokoj je vymalovaný na světle (bledě) zelenou Já bych chtěla něco originálnějšího (a i mamka s tím souhlasí). Jenže teď se nějak nemůžu rozhodnout :D Určitě chci dvě protilehlé stěny žlutou, ale co ty další? Chtěla jsem fialovou, ale už mi to nepřipadá jako nějaký skvělý nápad
Spíš mě napadlo, že bych mohla přes tu zelenou nalepit pár "samolepek na zdi". Hledala jsem na Google a našla jsem jen pár předražených internetových obchodů... Mám moc ráda koně, květiny a přírodu obecně.Možností taky je, najmout nějakého malíře, ale to je podle mně moc drahé.
Neznáte nějaké obchody se "samolepkami na zeď"? A s jakou barvou bych mohla zkombinovat tu žlutou? Nebylo by pěkné rozdělit jednu stěnu na dvě poloviny vlnovkou a každou vybarvit jinak?
Mockrát děkuju za jakékoli rady, tipy atd.
Zdraví Aneta311
Jen si nemyslete!Fakt to s dnešními pomůckami není složité a hlavně,ta radost z vykonaného díla!
No jasně třeba ať přetře ix vrstev třeba vinilkou kterou jí poradí někde v krámu protože má syté barvy a dobře kryje.To se začne loupat a problém je na světě.
,,samolepky z HORNBACHU ale ty jsou vždy drahé. vystřihni si v papíru nějaký předmět,nebo kytku ,cokoliv svedeš a pak to dej na zeď a zamaluj ten vystřižený prostor a vypadá to jako samolepka a je to levné!
doplněno 23.01.12 13:41:udělej si takovou šablonu ,,tak se dříve malovalo kolem celého obvodu a i na zdech.Máš tam zelenou,tak si tam třeba vystřihni čtyřlístek -ky , a a zamaluj sytější zelenou. cokoliv
Doporučím ti eshop www.isamolepkynaz/... - mají jich mraky. Ale před lepením nech nové malby důkladně vyschnout cca měsíc jinak se ti budou loupat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.