Nejste přihlášen/a.
Právě provádím vestavbu podkroví kdy parozábranu lepím oboustrannou lepenkou na CD. I když ji dávám poměrně hustě, folie moc nedrží( před tím samozřejmě folii zbavím prachu), podle mého je folie moc těžká. Je nějaká náhrada za tuto lepenku?Díky.
cmeláku, jsou obostranky, které nedrží ano sami na profilech. Jsou jiné, že drží tak fest, že nejde odlepit
Je to jen o penězích.
Neznám lepší (páč jsem mladý) nežli hasoft.cz/...
stačí 19 mm.
Milane, jj ta bude drzet fest, ale dle me neni dobre ji pouzit, ono bude potreba sem tam folii doladit tj. odlepit a znovu prilepit, tahle paska uz folii bez deformace folie nepusti a to pak bude pruuuser
Milane, cmelak nebo ta paska
to verim, ze drzi, urcite se vyrovna paskam na parozabranu od Hasoftu, tam kdyz se seknu, tak jedine fenem dolu a znova, rozhodne se sni neprat, vzdy vyhraje
Já dávám parozábranu stavebniny.baushop.cz/... na půdu, kde je hromada trámů, stojen apod. Snažím se opravdu vše utěsnit, velký problém je právě kolem trámů. Používám dva druhy lepenek + tmel na dotěsnění. I přesto si nemyslím, že bude parozábrana zcela hermetická.
cmelak
kousky jsou na prd, folie neni tezka, ale pracuje a lehce se odlepi, nepomuze ani butyl paska ci jina profi oboustranka (mam vyzkousene)
ja lepil folii na CD, kde po cele delce byla oboustranka a drzelo to hoodne dlouho (plati pro strop)
na sikminu jsem musel dat SDK terce, pak to take drzelo
doplněno 22.01.12 20:50:1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.