Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení parozábrany - jakou pásku?

Od: cmelak® odpovědí: 15 změna:

Právě provádím vestavbu podkroví kdy parozábranu lepím oboustrannou lepenkou na CD. I když ji dávám poměrně hustě, folie moc nedrží( před tím samozřejmě folii zbavím prachu), podle mého je folie moc těžká. Je nějaká náhrada za tuto lepenku?Díky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

cmeláku, jsou obostranky, které nedrží ano sami na profilech. Jsou jiné, že drží tak fest, že nejde odlepit

Je to jen o penězích.

Neznám lepší (páč jsem mladý) nežli hasoft.cz/...

stačí 19 mm.

standam*

Milane, jj ta bude drzet fest, ale dle me neni dobre ji pouzit, ono bude potreba sem tam folii doladit tj. odlepit a znovu prilepit, tahle paska uz folii bez deformace folie nepusti a to pak bude pruuuser :)

Staníku, musí lepit kvalitně ale kurňa ta drží!

standam*

Milane, cmelak nebo ta paska :)

to verim, ze drzi, urcite se vyrovna paskam na parozabranu od Hasoftu, tam kdyz se seknu, tak jedine fenem dolu a znova, rozhodne se sni neprat, vzdy vyhraje :)

hodnocení

Já dávám parozábranu stavebniny.baushop.cz/... na půdu, kde je hromada trámů, stojen apod. Snažím se opravdu vše utěsnit, velký problém je právě kolem trámů. Používám dva druhy lepenek + tmel na dotěsnění. I přesto si nemyslím, že bude parozábrana zcela hermetická. :(

standam*

ja jsem pretahl parozabranu na tram a utesnil paskou az bylo SDK, parozabranu jsem odrizl a mezi tram a folii jsem napral lepidlo

Lepení parozábrany - jakou pásku?
standam*
25.01.12 19:11

1.

Lepení parozábrany - jakou pásku? #2
hodnocení

Mám stejnou pásku - velice dobrá.;)

hodnocení

Mám podobnou od Hasoftu ale jednostrannou, opravdu je to kvalita *palec*

aaaaaa*
hodnocení

0x

co vím, nejsi první, vliv mohou mít i chladné profily a folie, někdo občas přišroubuje kousek SDK

ludak*
hodnocení

0x

Tuším problém v nízké teplotě kdy lepidlo tolik nelepí a folie pada.

Taky ta folie pokud je vyztužená má jednu stranu hladší,tak tou nalepit a rychle zaklopit.

standam*
hodnocení

0x

cmelak

kousky jsou na prd, folie neni tezka, ale pracuje a lehce se odlepi, nepomuze ani butyl paska ci jina profi oboustranka (mam vyzkousene)

ja lepil folii na CD, kde po cele delce byla oboustranka a drzelo to hoodne dlouho (plati pro strop)

na sikminu jsem musel dat SDK terce, pak to take drzelo

doplněno 22.01.12 20:50:

1.

Lepení parozábrany - jakou pásku? #3
standam*
22.01.12 20:51

2.

Lepení parozábrany - jakou pásku? #4
standam*
22.01.12 20:52

3.

Lepení parozábrany - jakou pásku? #5
standam*
22.01.12 20:52

4.

Lepení parozábrany - jakou pásku? #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]