Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysokotlaký čistič

Od: miljan* odpovědí: 4 změna:
Jaké máte zkušenosti s vysokotlakými čističi v ceně do 2000.-Kč.Občasné použití na umytí auta,tarasu,atd.v běžné domácnosti.Zajímá mě hlavně poruchovost.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jste tak bohatý, abyste si mohl kupovat levné věci? Moje zkušenost je taková, že podobné čističe uspokojí, ale nenadchnou a kvalita se liší někdy i kus od kusu. Všeobecně bych doporučil nakupovat tam, kde předpokládáte, že Vám nebudou dělat problémy při případné reklamaci. IMO Tato zásada platí pro nákup levných věcí obecně.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky bych si takový vysokotlaký čistič rád koupil. Hlavně s ním chci čistit kola celé rodiny po terénních výletech. Takže taky prosím o názor. Vím že levné věci nejsou zázrak, ale nejsem žádný profík a nepoužíval bych ho denně. Též předem dík za radu.:)
tesyk*
Je sice pravda,že nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci, ale dělám to. U těchto ano. Proč? Záruka 2 roky, prakticky žádné problémy, čistič používám již čtvrtý rok, cca 2 x týdně (s výjimkou mrazů). Když skončí jeho životnost jdu a koupím nový. Raději mám každé 2-3 roky nový za 2000,- než celej život starej za 15000.
miljan*
Jestli ten levný je jako všechny věci ze supráčů, tak bych ho tam nekoupil. Zatím co jsem tam koupil, nefunguje a nebo jsem to vrátil. Dal jsem si předsevzetí, že už tam nic nekoupím, ale ve čtvrtek jsem podlehl a koupil jsem ponorné čerpadlo. Po odzkoušení, kdy většina deklarovaných parametrů byla sotva poloviční, jsem je šel v pátek vrátit. Již nikdy levné věci ze supermarketů. To jsem si také říkal, záruka dva roky, každé dva roky si koupím nové. Myčku jsem nakonec koupil u Bédi T. se slevou na kole. Zatím dobré, má vypínání, což levné nemají. Záruka 7 let. Je to sázka do loterie, záleží na každém hráči na co vsadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]