Jaké máte zkušenosti s vysokotlakými čističi v ceně do 2000.-Kč.Občasné použití na umytí auta,tarasu,atd.v běžné domácnosti.Zajímá mě hlavně poruchovost.
Jste tak bohatý, abyste si mohl kupovat levné věci? Moje zkušenost je taková, že podobné čističe uspokojí, ale nenadchnou a kvalita se liší někdy i kus od kusu. Všeobecně bych doporučil nakupovat tam, kde předpokládáte, že Vám nebudou dělat problémy při případné reklamaci. IMO Tato zásada platí pro nákup levných věcí obecně.
Taky bych si takový vysokotlaký čistič rád koupil. Hlavně s ním chci čistit kola celé rodiny po terénních výletech. Takže taky prosím o názor. Vím že levné věci nejsou zázrak, ale nejsem žádný profík a nepoužíval bych ho denně. Též předem dík za radu.
tesyk*
Je sice pravda,že nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci, ale dělám to. U těchto ano. Proč? Záruka 2 roky, prakticky žádné problémy, čistič používám již čtvrtý rok, cca 2 x týdně (s výjimkou mrazů). Když skončí jeho životnost jdu a koupím nový. Raději mám každé 2-3 roky nový za 2000,- než celej život starej za 15000.
miljan*
Jestli ten levný je jako všechny věci ze supráčů, tak bych ho tam nekoupil. Zatím co jsem tam koupil, nefunguje a nebo jsem to vrátil. Dal jsem si předsevzetí, že už tam nic nekoupím, ale ve čtvrtek jsem podlehl a koupil jsem ponorné čerpadlo. Po odzkoušení, kdy většina deklarovaných parametrů byla sotva poloviční, jsem je šel v pátek vrátit. Již nikdy levné věci ze supermarketů. To jsem si také říkal, záruka dva roky, každé dva roky si koupím nové. Myčku jsem nakonec koupil u Bédi T. se slevou na kole. Zatím dobré, má vypínání, což levné nemají. Záruka 7 let. Je to sázka do loterie, záleží na každém hráči na co vsadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.