Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plechové tašky na střechu

Od: huller odpovědí: 7 změna:

Ahoj tedkon sem dostal od táty zajímavý ukol :) musim najít na internetu nějakou firmu ovšem nevíme jak se menuje a ty firma vyrábý plech na střechu ale ve tvaru normálních cihlových tašek. Nevíte někdo jak se ta firma menuje nebo webové stránky dík všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Ptej se na Rukki střešní krytiny.

JABRAKA

huller
hodnocení

Děkuju moc :)

1jara*

Ještě další, lehké plechové ta/...

uska*
hodnocení

0x

Já jsem dávala Satjam, je levnější jak Rukii a spokojenost velká. Lze si nechat vyrobit jakoukoliv délku dle typu střechy. Vyráví se v matném provedení a v lesku, u matného provedení se více na střeše drží sníh, cena již od 180,- Kč/m2. Teď v zimě jsou často akce na střešní krytinu.

dobrak*

To čím se chlubíte je normální ,já jsem dokonce měl z Polska dopravu zdarma (cca 60km)barvu jakou chtěl a rozměr samozřejmě taky za 130kč/m2 .Samozřejmě nečekám že záruka 30let která mi byla slíbena bude dodržena .Taky bych se nechtěl dívat na jednu střechu za ty prachy čvrt století :)

uska*

dobrák - nemám dojem, že se chlubím, jen jsem na rozdíl od vás odpověděla na dotaz

dobrak*
hodnocení

0x

Poláci tady tento druh střechy vyrábějí o třetinu levněji ,než ji nabízejí tyto firmy které je většinou vozí právě z toho Polska!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]