Nejste přihlášen/a.
Ahoj tedkon sem dostal od táty zajímavý ukol musim najít na internetu nějakou firmu ovšem nevíme jak se menuje a ty firma vyrábý plech na střechu ale ve tvaru normálních cihlových tašek. Nevíte někdo jak se ta firma menuje nebo webové stránky dík všem
Já jsem dávala Satjam, je levnější jak Rukii a spokojenost velká. Lze si nechat vyrobit jakoukoliv délku dle typu střechy. Vyráví se v matném provedení a v lesku, u matného provedení se více na střeše drží sníh, cena již od 180,- Kč/m2. Teď v zimě jsou často akce na střešní krytinu.
To čím se chlubíte je normální ,já jsem dokonce měl z Polska dopravu zdarma (cca 60km)barvu jakou chtěl a rozměr samozřejmě taky za 130kč/m2 .Samozřejmě nečekám že záruka 30let která mi byla slíbena bude dodržena .Taky bych se nechtěl dívat na jednu střechu za ty prachy čvrt století
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.