Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kamera

Od: zvedavyskritek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, potřeboval bych si koupit před dům ke garáži bezpečnostní kameru, protože mi bylo za poslední rok už dvakrát vykradené auto. Dostal jsem od kolegy doporučení na kameru Jablocom EYE-02, koukal jsem na ní na internetu a vypadá dobře. I přesto bych od vás ale potřeboval poradit, jakou kameru byste mi do 10.000,- doporučili.

Díky, Z.S.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kamera sice nevypadá špatně, ale kamery nejsou to nejdůležitější. Nejdůležitější je úložiště, kde bude ukládán záznam z kamery. U kamery je sice uvedeno rozšíření paměti 4GB kartou, ale nikde jsem neviděl žádnou další paměť. Já mám sice zatím analogovou kameru, ale na 16GB kartu se vejdou cca 3 dny záznamu videa s frekvencí 1 snímek za sekundu. Přitom klasické video má 25 sn/s. Proto si myslím, že u této kamery bude nutné mít neustále spuštěný PC s velkým diskem pro záznam. Bez možnosti záznamu to nemá efekt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]