Nejste přihlášen/a.
Dobry den, pri stehovani lednice se mi podarilo mirne protlacit dvere od lednicky, proste jsem si ji na chvili oprel o koleno a dolik byl na svete. Jelikoz se jedna o nerezove provedeni, jde to celkem videt. Nenapada vas, jak by se to dalo srovnat?
Dekuji
I naše domácnost je vybavena nerezovým vybavením. Bohužel musím konstatovat, že v lesku či matu nerezu je vždy úraz patrný i největší snaze jej odstranit. Nevím, kterou lednici máte na mysli, ale domnívám se, že se opravdu nerezové dveře nedají jen opřením o koleno promáčknout. Jiné je to tzv. nerezovými... ale k opravě. Po odchlípnutí těsnění dveří se objeví přístup k vrutům (nebo šroubkům) umožňujicím úplnou demontáž a vyjmutí izolace. Jak dál netřeba popisovat...
Omlouvám se za výpadky v textu, nemohu za ně.
Já bych zkusil použít tzv. Freeze spray, používá se mimo jiné k srovnání lehčích promáčklin na karosériích. Vyvine teplotu zhruba -50°C a to by mělo stačit k smrštění plechu. Vyrábí ho např. f. Weicon. A když to nepomůže, zbylý sprey lze použít na zaledování modřin nebo ochlazení lahvoňů
Hm. A nebo udelat jeste par doliku, oklepat to kladivem a moh by z toho byt dobry stylovy kousek. Jakesi moderni provedeni. Dnes uz i kalhoty se vyrabi predem pomackane a potrhane, tak proc ne lednice...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.