Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojler drazice 125 elektricky-svisly

Od: dadik odpovědí: 4 změna:

dobry den preji,

Bojler mi vydava obcasne zvuky typu zasyceni tak 1sykot do hodiny ,zvuk je velmi kratky drive to nedelalo.prosim o radu.je to normalni?bude potreba vymena bojleru?

dekuji DADA a preji krasny den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Z toho co píšete by se mohlo jednat o ,,odfouknutí,,pojistného ventilu.není to závada,naopak,je to bezpečnostní pojistka.Ale je to jen doměnka,nebylo by na škodu aby se na něj podíval servisák...

lui*

Tazatel nepíše kdy to dělá, ale pokud při ohřevu TUV, pak máš pravdu.

hodnocení

2x

Já bych to rozšířil o domněnku , že se jedná o zvuk při samovolném doplňování studené vody do bojleru (průtokem studené vody přes zpětný ventil a regulátor tlaku) , bezprostředně po odpuštění teplé vody z bojleru. To není závada. miro

dadik
hodnocení

pan miro mate pravdu tak nak to je ,upustil jsem teplou vodu pres ventyl a po chvili zacli zvuky,ale dne s nebo po 24 hod klid,dekuji za pomoc ,jsem zacal panikarit ze bude potreba novy bojler pred montazi nove kuchyne,:))bych se financne prohnul:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]