Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci se zeptat jak řešit tuto situaci.Včera mi volala naše sousedka která nám v případě nepřítomnosti vybírá občas schránku že tam máme lístek že bude provedena v pátek výměna plynoměru.My jsme ted ale uplně mimo a budeme doma až po Novém roce a možná dokonce dle situace až začátkem unora.Nevím co mám dělat jak to případně ted řešit.
Mužu zavolat že nejsme doma zda je možno výměnu posunout (vlastně až o 2 měsíce) nebo je potřeba zajistit (nevím jak) přístup?
Jedná se o klasickou plánovanou výměnu nikoliv o nějaký zásah z důvodu neplacení atd..
děkuji
Tak oni Vám kontaktní telefon na sebe nejspíš zanechají ve schránce hlavně ti pracovníci, kteří přijdou ten plynoměr vyměnit. Číslo, popř. jméno konkrétní osoby se kterou lze domluvit další postup.
Odklad výměny o měsíc bývá zřejmě běžný, při dobré vůli lze i pár dnů přidat.
Popř. zkuste zákaznickou linku zavolat nyní, většinou si s problémem poradí.
Děkuji všem
Číslo na lístečku co byl v kaslíku je.
Plynoměr není veřejně přístupný je ve sklepě v domě tak se to běžně dělalo dříve.Nikoho tam ani pustit nelze a i tak chce manžel u výmeny být při přepisování stavu. i kdyby to přístupné bylo.
A plánovaná výměna mi manžel ted volal že si to pamatuje je až v březnu či dubnu.To že chodí dřív za to nemůžu.
Zavolám tam tak stejně nic jiného nevyřeším.
Všem děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.