Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím chytrou houbu?

Od: dery* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, kde koupím chytrou houbu Biorepel.

Kdysi jsem to koupila na internetu, ale s poštovným je to dost drahé. Taky to prý prodávají v hobby marketech, ale ty mám dost z ruky, tam se nedostanu. Nikde v drogerii jsem to neviděla.

Máte prosím tip?

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano máme:

pece-o-nohy.heure/...

nebo přímo na stánkách Biorepel v sekci "zakoupit"

www.biorepel.cz/

Že to nebyla těžká otázka?
doplněno 20.01.12 13:01:

Dodávají je velkoobchody Panter, Triga, Bekos, Drogerie Ústí, VO Copák, DDD Servis a další.

Nebo se zeptejte přímo ve firmě která je výrobcem:
BIOPREPARÁTY spol. s.r.o.
Tylišovská 1, 160 00, Praha 6
tel: 233 334 298, fax: 233 321 217
infolinka: 728 814 202
e-mail: info@biorepel.cz

Koupí se např. ve Stavební chemii. Ale v drogerii Teta, nebo v Evě se dát koupit též.

dery*
hodnocení

Díky, ale jak jsem psala - na internetu je to s poštovným moc drahé...

sisinka*
hodnocení

0x

Dobry den,chytrou houbu jsem koupila v lekarne,ale momentalne ji nemeli,takze mi ji ochotna p.lekarnice objednala a hned druhy den jsem si pro ni zasla.

Podruhe jsem ji zakoupila pro pejska ktery mel na kuzi plisen u veterinare.Aplikaci je potreba opakovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]