Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nemáte někdo zkušenost s kotlem viadrus ekoret, vulcanus nebo hercules duo.
Mám zájem o nákup kotle, který spaluje č,h uhlí i pelety kolem 20kw.
nějak se mi nedaří najít žádné porovnání nebo recenze.
kdyby jste věděli o nějakém odkazu, napište ho sem.
Letáčky od výrobce nesháním.
děkuji za vaše odpovědí
JP
nekupujte,pokud chcete učinej kotel jděte do plechu,třeba ekoefekt e23,já mam litinák a zbavuju se ho po 3 měsících pokud se zamyslíte litina není to pravé málo styčných ploch mmalý objem vody ,a díra do komína,plech objem voddy velký ttrubkovice a činost někde jinde,jinak automat není jako klasika kotel pokud zajistíte teplotu zpátečky nad 50 neschnije ani za 15 let,to máte jiné topení něž klasiku dochází k jinému spalování v hořáku ,já mam nyní v8+ ,klído ji prodám
Viadrus Vulcanus: vůbec se ho nebojte, to je záruka kvality, kdo jiný vám dá záruku 15 let na výměník? naprosto jednoduchá odpověd-NIKDO.
Kovarson je vlastně litina z Viadrusu, ale hořák polský a já bych do něho jistě nešel.
Ocelové kotle např. Benekov či Likotherm- já osobně bych do něch nikdy nešel. Mám od nich i nabídky,ale...
Prostě jedině doporučuji Viadrus,ale je to jen můj názor.
A co tohle:
Jde o klasický odhořívák, není to tedy automat, ale "vylepšený násypný odhořívací kotel"splňuje již vyšší emis. třídu a je-li pravda co uvádí výrobce pak jeho provoz může být pohodlný a také "čistý".
Něco podobného vyrábí i opop ale je možné že výrobců je víc, tak hluboce jsem to nezjišťoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.