Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mach 3 vymenit za Fusion?

Od: holitko odpovědí: 5 změna:

Jiz 8 let pouzivam holici strojek Mach 3. Ale nedavno jsem pohledem zabrousil na Fusion (ne ta verze na baterky). Samotny holici strojek je levny, ale cena britu je o necelou polovinu vyssi nez u Mach 3. Byl bych to ochotny akceptovat, kdyby me Fusion oholil na delsi dobu (s Mach 3 se holim ob den) a nemusel jsem tak casto menil hlavice (menim po cca 1-2 mesicich).. Ma nekdo osobni zkusenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, mel jsem mach 3 a mam fusion na baterky. Fusion Vas oholo lepe s mensim podrazdenim, ale prijde mi, ze ziletky vydrzi +- stejne. Je tam sice o brit vic, ale podle me to zas tolik neprida

dzordz*
hodnocení

2x

Mám oba, dokud jsou břity ostré, tak je výsledek skoro stejný, s fusion možná o chlup lepší. Každopádně fusion je příjemnější, ať už s vibracema nebo bez. Rychlost opotřebování asi nedovedu odhadnout ani porovnat, ale u obou to stejně bylo obden.

holitko
hodnocení

Zajimave... Takze rozdil neni tak velky, aby se vyplatilo investovat do noveho holitka. Dekuji!

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, doma mám Fusion na baterky, v práci používám , Gillette blue II ty jsou nesmrtélné, s jedním holítkem se oholím asi desetkrát a jaž po tom začne trochu táhat.

xpj*
hodnocení

0x

Pokud je to opravdu jen Mach3, tak zkusit Mach3 Turbo. Jednou jsem si omylem koupil ne-Turbo a neměl jsem z toho dobrý pocit.

Životnost 1-2 měsíce odpovídá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]