Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát pod zazimovací plachtu bazénu

Od: lm® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer.

Chci se zptat,co dáváte pod zazimovací plachtu bazénu,aby stékala voda,sníh.Mám na mysli ten klasický nadzemní kruhový bazén (já tomu říkám kastrol;)).děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pořád nikdo neodpovídá,kamaráde,asi ta otázka nemá správnou polohu.Pravděpodobně se jedná o podepření plachty,aby s voda stékala mimo bazén.My používáme kus EPS který plave na hladině a plachtu drží.Pokud je jedna deska málo,položí se na ni ještě jedna.

JABRAKA

hodnocení

0x

Bud jak pise JABRAKA a nebo ja bych v tom nevidel zadnej problem.

Svarit jednoduchou trojnozku, dole opatrit pryzovymi botickami, nahoru nejaky sirsi kovoby kloboucek, aby se plachta neprotrhla a mate paradni sapito. Vyrobeny je to za slabou hodinku. Samozrejme jeste natrit.

jabraka*

Ještě mě napadlo,že pokud máte na zahradě bazén,máte i plastový stůl a židle,Ten kulatý stolek je pro tento účel přímo ideální.

JABRAKA

hodnocení

0x

Nechte v bazénu poloviční množství vody a nic nepřikrývejte... stejně bude nutné na jaře vodu vypustit a bazén vymýt nejlépe tlakovkou...Plachta by mrazem akorát strádala. Máte-li přece jen strach, naházejte do vody PETflašky... Úplným vypuštěním věci spíš škodíte.

Ja teda bazen nema, ale nejak mi nejde do hlavy, k cemu muzou byt dobre PETflasky nahazene do bazenu? Rad se necham poucit.

Jinak ja bych tam hlazel radsi lahvace. Usetri se za lednici a vychladi se dostatecne.*pivo*

PETky se používají proto, aby v případě zamrznutí vody v bazénu nedošlo vlivem roztahujícího se ledu k jeho poškození. Viz například: kasl-bazeny.wz.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]