Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Chci se zptat,co dáváte pod zazimovací plachtu bazénu,aby stékala voda,sníh.Mám na mysli ten klasický nadzemní kruhový bazén (já tomu říkám kastrol).děkuji
Bud jak pise JABRAKA a nebo ja bych v tom nevidel zadnej problem.
Svarit jednoduchou trojnozku, dole opatrit pryzovymi botickami, nahoru nejaky sirsi kovoby kloboucek, aby se plachta neprotrhla a mate paradni sapito. Vyrobeny je to za slabou hodinku. Samozrejme jeste natrit.
Nechte v bazénu poloviční množství vody a nic nepřikrývejte... stejně bude nutné na jaře vodu vypustit a bazén vymýt nejlépe tlakovkou...Plachta by mrazem akorát strádala. Máte-li přece jen strach, naházejte do vody PETflašky... Úplným vypuštěním věci spíš škodíte.
Ja teda bazen nema, ale nejak mi nejde do hlavy, k cemu muzou byt dobre PETflasky nahazene do bazenu? Rad se necham poucit.
Jinak ja bych tam hlazel radsi lahvace. Usetri se za lednici a vychladi se dostatecne.
PETky se používají proto, aby v případě zamrznutí vody v bazénu nedošlo vlivem roztahujícího se ledu k jeho poškození. Viz například: kasl-bazeny.wz.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.