Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz v nabídce je nespočet různých druhu pro závěsné wc Geberit - potřebuji radu jaký zvolit. Bude zavěšen na cihelné zdi o síle 45cm. Nádrž chci pak obezdít ytongem. Díky za rady popřípadě zkušenosti. manas
Pokud jde o "zazdívací"modul, doporučujeme a instalujeme nádržky od Alcaplastu. Jsou cenově dostupné, je to český výrobek a za přibližně 8 let zatím nebyla reklamace na funkci či oprava. Závěsné mísy jsou kompatibilní. Dříve jsem na Alcaplast montoval ovládací tlačítka od Geberitu, dnes už i Alcaplast má velký výběr elegantních designů...
doplněno 17.01.12 12:22:Kvalitní je i originál Geberit, k ostatním značkám mám jisté výhrady a nedůvěru...
Pro předstěnovou instalaci a obezdění mokrým procesem je pro Váš účel možný např. tento typ:
Tedy položka v katalogu č.110.300.00.5
Tlačítko si vyberete dle svého vkusu...buď jednočinné nebo dvoučinné
Ev.můžete vybírat z dalších několika typů...řady Geberit Kombifix, záleží na Vašem vkusu, penězích...a požadavcích na funkce:
manas
ja to delal obdobne, ale pouzil jsem Geberit Duofix catalog.geberit.c/...
takto me veskera vaha jde do noh a nic do porobetonu, navic obezdeni mam oddelene PUR penou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.