Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký GEBERIT zvolit?

Od: manas44* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám dotaz v nabídce je nespočet různých druhu pro závěsné wc Geberit - potřebuji radu jaký zvolit. Bude zavěšen na cihelné zdi o síle 45cm. Nádrž chci pak obezdít ytongem. Díky za rady popřípadě zkušenosti. manas

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Pokud jde o "zazdívací"modul, doporučujeme a instalujeme nádržky od Alcaplastu. Jsou cenově dostupné, je to český výrobek a za přibližně 8 let zatím nebyla reklamace na funkci či oprava. Závěsné mísy jsou kompatibilní. Dříve jsem na Alcaplast montoval ovládací tlačítka od Geberitu, dnes už i Alcaplast má velký výběr elegantních designů...

alcaplast.cz/...

alcaplast.cz/...

doplněno 17.01.12 12:22:

Kvalitní je i originál Geberit, k ostatním značkám mám jisté výhrady a nedůvěru...

hodnocení

0x

Pro předstěnovou instalaci a obezdění mokrým procesem je pro Váš účel možný např. tento typ:

catalog.geberit.c/...

Tedy položka v katalogu č.110.300.00.5

Tlačítko si vyberete dle svého vkusu...buď jednočinné nebo dvoučinné

Ev.můžete vybírat z dalších několika typů...řady Geberit Kombifix, záleží na Vašem vkusu, penězích...a požadavcích na funkce:

catalog.geberit.c/...

swim*
hodnocení

0x

ja jsem kupoval kombifix v bauhausu za 2990.

standam*
hodnocení

0x

manas

ja to delal obdobne, ale pouzil jsem Geberit Duofix catalog.geberit.c/...

takto me veskera vaha jde do noh a nic do porobetonu, navic obezdeni mam oddelene PUR penou

manas44*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geberit obezdeni
Otázky na téma jak obezdit geberit
Otázky na téma obezdění geberitu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]