Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je mi 16 let a mám společný pokoj s bratrem, je to strašný, a tak bych se chtěla zeptat jak rozdělit pokoj. Už jsem koukala na dělící stěny a tak, jenže my máme dveře naproti oknu, takže když pokoj bude napůl, stěna by musela jít do oken, a když bude opačne napůl tak jedna půlka bude mít okno a druhá téměř tmu. Zatím máme pokoj rozdělený skříni a to je pěkně na prd :D , prosím poraďte, klidně pošlu rozměry pokoje a návrh
děkuju předem za odpovědi.
Už jsem viděla pár takových variant - zoufalý to bude vždycky, ale lepší něco než nic - že se daly prostě skříně doprostřed zády k sobě. Okno nevím jak je, otvírat se samozřejmě musí, hodně záleží na tom, jestli je bratr ochoten ty hranice akceptovat. Ano, jak tu zaznělo, chtělo by to ten plánek
Jaký máte nábytek v pokojíku? Jak velké jsou okna? Jak velký je pokoj?
Popíši, jak to vypadalo u nás.
V pokojíku byla nábytková stěna po celé délce pokoje. Okno bylo přes jednu stěnu pokoje, přes celou ložii. Nábytek byl asi 30 cm od stropu. Nábytek byl uprostřed místnosti, část otočená na jednu stranu, část na druhou. U dveří se pověsil závěs, pro každého. Každý měl svůj koutek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.