Nejste přihlášen/a.
Zhruba po dvou měsících vybírání materiálu a dodavatele na výměnu oken, jsem skončili u těchto třech : Rehau Brillant, Deceunink Prestige a Veka Softline 70AD. Všechny zasklené izolačním dvojsklem Ug 1,1 a teplým distančním rámečkem. U všech stejná tepelná prostupnost okna jako celku Uw 1,2. Poraďte prosím jaké vybrat. Vím, že jsou lepší profily, trojskla atd. ale po všech zváženích poměru cena/výkon a s přihlédnutím na to, do jakého domu budeme okna instalovat, jsem rozhodnut pro jeden z těchto profilů. Prosím o faktické poznámky, zkušenosti z praxe. Volil jste někdo mezi těmito? Jaký profil nakonec vyhrál? A proč? Cenové nabídky na všechny, mám celkem podobné. Dodavatele mám vybrané také, tak že, reklamní odpovědi nepotřebuji.
Dobrý den.
Jako odborník(aspoň si to myslím),Vám můžu doporučit kterýkoliv profil z vámi uvedených.A vy jako laik na nich žádný rozdíl nepoznáte.Já osobně bych se přiklonil k Rehau.U mě je TOP,protože je nejhouževnatější a nejstabilnější z uvedených.Pokud budete mít od výrobce kování ROTTO nebo Macco,určitě berte.
doplněno 17.01.12 17:19:..MACO.Má být v názvu jen 1,C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.