Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha a PVC

Od: fugass* odpovědí: 4 změna:

Zdravim všechny:)Zajímalo by mě,jestli můžu položit pvc na osb desky, co s kročejovým hlukem?Napadly mě sádrovláknité desky hobra asi ne, co?...Díky za radu, přeji všem hezký den!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Pokud osb desky nepřišroubujete k nosné části podlahy, nepřetmelíte hlavy šroubů a spáry, může se stát že se časem vryjí do PVC. Kročejového hluku bych se nebál.

doplněno 15.01.12 16:59:

Pokud dáte pod lino mirelon nebo hobru, časem se váhou nábytku vytlačí.

fugass*
hodnocení

šlo mě jen o ten kročeják, jinak je mi všechno docela jasny*palec*

jabraka*
hodnocení

0x

Tlumení kročejového hluku přichází v úvahu u tvrdých podlah.Pokud ale chceš položit lino na OSB desky,tak je nutno povrch vytmelit.Jinak se postupně vytlačí dvrdší kousky štěpky.

JABRAKA

standam*
hodnocení

0x

fugass, krocejak zde neres

jak OSB, tak sadrovlaknite desky musis vytmelit, ohledne vytlaceni nejake trisky nebo neceho jineho, zalezi na typu PVC, resp. lepsi PVC ma filc, levne nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]