Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po seřízení ventilu kotle, netopí radiátor

Od: janwak odpovědí: 1 změna:

Zdravím a pozdravuji.

Mám problém s topením v jednom patre. Netopí mi ti tam radiátor. Před topnou sezonou mi plynař měnil v kotli na plyn čerpadlo. Zároveň ale uzavíral a otevíral ventily co jsou u kotle na tuhá paliva.

Všechno fungovalo jako dřív, jenže. Dneska jsem poprvé zatopil v kotli na pevna paliva drevem, a radiátor v patře mi netopí. Všechny ostatní radiátory v přízemí jsou OK. Může to souviset s temi ventily? Například že je výstupní potrubí otevřené moc, a veškerá teplá voda proudí do ostatních radiátorů a nahoru už se nedostane. Nebo zpátečka moc otevřená? A než se teplá voda dostane nahoru, tak se veškerá vrací zpět.

Nebo může být problém i jinde? *zed*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Obyčejně se skratuje topné medium přes plynový kotel.Pozná se to tak že jde do plyn.k.teplá voda.Stačí zavřít přívod teplé do něj,tím se přeruší okruh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]