Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Součást pantu

Od: sanchez69* odpovědí: 6 změna:

Nevíte kde by se sehnala tato část pantu? Je to z dvířek kuchyňské linky.

Součást pantu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Měl by jste ji zcela jistě sehnat v prodejně kuchyňských linek,tam vám 100% poradí a pomohou.;)

To těžko. Tohle zohýbaný železo se nepodobá čemukoliv souvisícímu se závěsy kuchyňských linek.

hodnocení

0x

Z jakýho to je pantu? Viděl jsem už nespočet kuchyní, i nespočet pantů, ale takovejhle apštajk vidím poprvé.

Nešla by sem dát ještě fotka celýho pantu?

hop®
hodnocení

0x

Nějak jsem si při pohledu na foto vzpomněl na soutěžní pořad KUFR. Opravdu je to součást pantu? ;)

doplněno 14.01.12 20:56:

Z kterého století ta kuchyňská linka pochází? :)

sanchez69*
hodnocení

díky všem, je to z roku 2000 na zakázku z výklopných dvířek na kterých je zevnitř odpadkový koš. Já si to vyrobím, asi to bude nejrychlejší cesta k úspěchu.

hop®

Aha, na zakázku. Potom to ale nemůžete hledat v nabídce obchodů se sériově vyráběným zbožím ... *bzum*

Kontaktujte nejbližšího kováře a poté galvanizéra...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]