Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Údržba plátů na kachlových kamnech

Od: milab* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se mám starat o pláty na kachlových kamnech, aby mi zůstaly dlouho pěkné a nerezavěly.Slyšela jsem, že se dělá nějaká pasta, ale nevím jaká.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, ano. Zda je to ještě stále v prodeji, to nevím, ale bývala to taková černá pasta, pravděpodobnš s větším obsahem grafitu a každáý dobrá hospodyňka nejméně každou sobotu odpoledne tak plotny ošetřovala. Zkusit se zeptat v nějaké starší, klasické nebo technické drogerii nebo i barvy-laky.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Stará klasika je do tálů vetřít pastu vytvořenou z grafitu a trošky oleje či fermeže. Rozleštit hadram, kůží nebo novinami. Po zatopení, než se olej vypálí, to chvilku smrdí , ale pak to nějakou dobu vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]