Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstavba garáže

Od: slick11* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěl bych si doma postavit garáž do 25m2 (nemusí to být vedený jak garáž) ale místo se nachází v zátopovem území ale na našem pozemku a MÚ životní prostředí mi řeklo že zde nemužu nic stavět a do dneška mi nikdo neporadil jak to obejít nebo se vyhnout všem těm nepríjemným pracovnic MÚ. Měla to být jako dřevostavba s betonovou deskou ale když bych si pořídil plechovou a dal jí třeba na zámkovou dlažbu musím mít ohlášku musím vůbec chodit na uřad? Prosím poradte.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dht*
hodnocení

0x

Dřevostavba v zátopovém území je opravdu skvělý nápad. Po povodni ji najdete níže po proudu a pomocí vrtulníku přepravíte zpět na původní stanoviště. Nezapoměňte proto na jehlancovou střechu a na jejím vrcholu na ocelové oko průměr 100mm na provlečení lana transportního vrtulníku. Příjemnou plavbu a vezměte na ni i neústupnou pracovnici MÚ, třeba během plavby vyměkne.*bzum*

fanda6

nech si prosím takovéhle rady ty inteligente. Vtipný to není a ničemu to nepomůže

slick11*

Tak abych to upřesnil. Nacházím se min 70m od toku řeky a když je za posledních 10let vylila tak 2x tak jsme měly na zahradě, tam kde to má být tak 20cm vody ale pouze stojatý žádný proud! Tak bych prosil o radu a ne oto aby ze mě nedělal někdo debila jak kdych to chtel stavět ve prostřed toku!

buss
hodnocení

0x

No když řekne úřad že tam stavba nebude a nebude, tak jak postavit stavbu? Přístřešek..., ať poradí co postavit pro auto nebo se neptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]