Nejste přihlášen/a.
Mám otázku, jak vy, budete řešit tuto situaci? Budete mít doma starší automatickou pračku, funkční. Dostanete novou a starou pračku odstavíte. Komu pračku nabídnout, /// ZDARMA, /// aby mu ještě mohla, prát prádlo? Když si dáte někde inzerát, že dáte něco funkčního zdarma, tak se váš dům, bude kolem dokola, brzo černat. Jen jednou, jsme dali inzerát, starou nábytkovou stěnu za odvoz, ještě půl roku po inzerátu k nám jezdilo spoustu černých, zda nemáme ještě něco zdarma. Děkuji za tip.
Když si někdo nadělá 5 dětí tak by se měl umět oně i postarat a né stát jenom s otevřenou dlaní...kterou utiskovanou menšinu mi to jenom připomíná ...
jsou rodiny i s více dětmi... jako třeba můj soused, který si jich "nadělal" požehnaně, a všechny vychoval, příkladně, vystudovali, staví či stavěli domy, žijí na svoje útraty, od státu toho moc neměli... ano, měli - mají půjčky, ale ty musí vrátit...
ráno skoro všichni brzo vstávají, nikdo se nefláká,bez rozdílu věku makají okolo statku, zahrady, stavějí svépomocně jeden dům za druhým, večer pracují dokud je vidět, a potom si zapálí světlo a pokračují v práci, stále s úsměvem, bez nářků a stížností na to nebo ono... za nimi je vidět jejich píle a chuť něco mít... pomáhají nezištně i sousedům, potřebným... jsou vyrovnaná velká trojgenerační rodina... vlastně už 5 rodin...
druhý soused s dvěma dětmi téměř úplný opak... pomalu odpad společnosti...barák mu skoro padá, zahrada nerodí, teda kromě plevelu, ráno vstává před obědem, hledat si práci ani za svět, po obědě do hospody a večer ještě v lihu... jen nadává, že nic nemá a závidí... nepřičinil se...
ono to asi s tím množstvím dětí tak moc souviset nebude...
tazatel promine, že to není přímo k dotazu, ale už tu rad bylo dost...opakoval bych je...
jak ti to může připomínat "menšinu"?
dyť o nich nic nevíš, narozdíl od menšiny všechny děti chodí do školy a s dobrými výsledky... chodí do náboženství a nikdy sem neviděl lepší chování mezi sourozenci než v této rodině. Navíc rodiče chodí do práce. Sice neznám moc rodin s 5ti dětmi, ale myslím si že je to finančně tak náročný že není žádná vyjímka, když nemají moc peněz =)
" kvik", opravdu jsou stránky, jak mi "sebod"připoměla a to na : "mimibazar.cz":
Zde chodí hlavně maminky, některé jsou s dětmi samy a opravdu vemou za vděk pračkou. - stařenka
kvik. I někteří důchodci mají hluboko do kapsy a taková pračka je potěší. Mladí lidé, kteří si pořizují provizorní bydlení jsou kolikrát taky rádi za jakoukoliv pomoc. Kdysi sem dávala odkaz PT - stařenka na nějaké stránky - maminky si tam zadarmo, nebo za symbolickou cenu pomáhají. Opravdu věřím, že se najde plno lidí, kterým udělá velkou radost. Mluvím z vlastní zkušenosti. Při rozvodu jsem se jednoho dne vrátila domů - celý byt vystěhovaný, peníze vybrané. Byla jsem zralá do blázince. Naštěstí jsem měla plno kamarádů - každý přivezl, co měl doma zbytečného a dalo se zase trochu žít...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.