Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neví někdo jak vyrobit pomůcku pro fotografa z papírové krabice, v níž se pak fotí různé drobnosti (ne makro). Mám na mysli že se na krabici nějak na stranách a vrchu vyřízne otvor, který se něčím přelepí (lepenka možná folie) a vevnitř bude krabice bílá (ideálně skicák) přes díry na stranách se pak bude přes lepenku nebo folii svítit světly (mělo by fungovat jakékoliv světlo, bude to fungovat? bude měkký stín, nebo ten návod je jinak? Na netu jsem nic takového nenašel jen něco podobného, ale tam to pan odpaluje bleskem
předem díky.
Před mnoha lety jsem se podobnou světelnou komoru snažil vyrobit z obrácené židle, na jejíž nohy jsem navinul pauzák. Chtěl jsem fotit nějaké šperky. Svítil jsem na to ze všech stran obyčejnými žárovkami. Výsledek nic moc (teda spíš nic, než moc). Ale možná to bylo rukama, nevidím důvod proč by to nemělo fungovat se žárovkami, když to s bleskem funguje. Jen ty časy asi budou potřeba delší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.