Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

vnitrni zatepleni budov

Od: vsevim* odpovědí: 6 změna:
Vazeni diskutujici na tomto servru, cas rany hoji a snad jste mi uz moje vulgarni vypady proti nekterym diskutujicim v minulosti odpustili. Nebudu je uz nikdy opakovat, prisaham. A nyní k meritu meho prispevku:
k danemu tematu zde probehla rada diskuzi. je to jako se slecnami, nekomu se libi tmavovlasky, jinemu blondynky. razantni odpor proti vnitrnimu zateplení zde mnohokrat vyjadril nick cukrar i jabraka. ja si dovolim k danemu problemu upozornit na clanek, tykajici se teto zalezitosti, ktery byl uverejnen na netu na teto url adrese:
www.meistertipp.de/baustelle/produktneuheiten/saint-gobain-weber-innendaemmung-als-alternative
domnivam se, (i kdyz se mohu mylit) ze panove od fy Saint-Gobain Weber GmbH, kteri by snad snad neco o zateplovani mohli vedet, nebudou na prestiznim servru pro Bauwesen - www.meistertip.de kazat bludy.
je jistě mnoho majitelů budov pro trvale ci rekreacni bydleni, kteri chteji svoje domy zateplit a pritom je pro ne alternativa vnejsiho zatepleni neschudna. ty bych chtel na zmineny clanek svym skromnym verbalnim cvicenim upozornit predevsim. onkel google jiste s prekladem do cestiny rad pomuze...
s pratelskymi pozdravy vim ze nic nevim, vsevim (a verte bude lip nebo hur)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

0x

A jaká je teda otázka?

vsevim*
hodnocení

je vnitrni zatepleni budov adekvatni alternativou ke vnejsimu zatepleni?
omlouvam se dlouho jsem tu nebyl, ta veta mela byt v uvodu meho prispevku...

ukulele*
hodnocení

0x

nerozumím vašemu vkladu, Vy se na něco ptáte, nebo něco nabízíte? Jestli se ptáte na vnitřní zateplení budov, tak to jsem ve vašem ,,vkladu,, nepostřehnul.

vsevim*
hodnocení

to nick ukulele: omlouvám se Vam osobne za moji prachmizernou cestinu.v reklamstine, zkrizene s cestinou jsem trosicku lepsi, ale ta se sem nehodi.
muj prispevek byl urcen tem ucastnikum diskuze, kteri chteji svuj dum zateplit, ale nemohou to provest zvenci.v obsahle diskuzi na toto tema byl zpusob zatepleni na vnitrni strane sten mnou zminenymi odborniky posouzen jako spatny a spise skodlivy nez uzitecny. ten, kdo chce zateplit vnitrni stranu stěn si snad mnou doporuceny clanek se zajmem precte a snad mi i tu moji nehoraznou cestinu promine.

figurek*
hodnocení

0x

ve stavebnictví a projektování existuje veličina, které se říká hospodárná tloušťka izolace. Dejte pozor, aby izolace nebyla dražší, než to nezaizolováním uniklé teplo.

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě dík za příspěvek.Existují určité fyzikální principy,které omezují izolaci zevnitř.Trochu jsem ten Saint Gobain server prolistoval.Německy umím jen pomalu,takže jsem jen hledal zmínky o tomto tématu.Dočetl jsem se o materiálech pro fasádní práce.Ovšem o použití zateplovacích systémů do interiéru nic.Rozhodně to není téma pro novostavbu.Dnes se každý rozhodne pro zateplení obvodového pláště zvenčí,doplněné fasádním systémem .Pokud ovšem nezvolí přímo stavební materiál s nízkým prostupem tepla a pak je doteplení zbytečné.

Zateplovat potřebujeme i staré domy,tam bychom potřebovali izolovat interiér.

Zateplení z interiéru je samozřejmě možné,ale musí splnit určité podmínky.Hlavně minimální propustnost pro vodní páry,které se nesmí dostat do izolace,v níž zkondenzovaná vlhkost znamená zničení izolace.Znamená to použití těsných folií - parozábran - a tím i prodražení.Omezující je i zabraný prostor interiéru.Leckdy šetříme každým centimetrem.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]