Nejste přihlášen/a.
Souhlasím s tím, že šuplík pod dřezem je nesmysl- jak by se tam asi vešel?
a mikrovlnka je dost vysoko , vzpomenete si na mě ,až budete vyndavat talíř s polévkou ,jak je to nepraktické ...vím bývá to tak v návrzích, ale jen to tam zapadá vzhledově, ale rozhodně ne prakticky
hahanah: mikrovlnku ve stejné výšce mám i teď a nemám s tím problém. Tekuté věci stejně většinou ohřívám raději na sporáku. Nová kuchyň je navíc dost malá, tak si mikrovlnkou nechci zasekat pracovní plochu... To už bych radši zvážila možnost nemít ji vůbec a pořídit si radši horkovzdušnou troubu kombinovanou s mikrovlnným ohřevem.
Pěkně jste to vymysleli. Moc pěkně! Mikrovlnku nepotřebujete mnohokrát za den. Tu bych šoupla někde do kouta a opravdu níž.
Místo ní bych dala to, co se potřebuje často. Je potřeba také vymyslet něco, kam příjdou přehledné a dostupné kořenky.
doplněno 10.01.12 15:33:Viděla jsem bezva koš. Je upevněný na vnitřní straně dvířek a víko je uvázané ve skřnce. Čím šířeji se dvířka otvírají, tím více se víko odklápí. Není tedy třeba dvou rukou na otevření koše a přitom to nesmrdí.
přijde mi to docela v pohodě, žádný nesmysl tam nevidím.
Koš mám taky pod dřezem - koupený v Ikea výsuvný podstavec, velký/malý hranatý "kyblík" s víkem. Vejde se mi to, protože pod dřezem nemám klasický sifon ale naohybanou trubku...
digestoř doporučuji zvolit s odtahem ven - a s umývacími filtry. Osvědčilo se mi to. Ten uhlíkový bez odtahu je prakticky na nic
Ono ten koš není zrovna kam dát než pod dřez. Asi by se musel sehnat nějaký nižší sifon a pak by se to vešlo, už jsem to dělal. Sice to bylo u rohovýho dřezu, ale to na situaci nic nemění.
Jinak osobně bych nikdy nechtěl mít troubu pod deskou. Na pravo bych udělal komín, kam bych dal troubu trochu výš a nad ní hned mikrovlnku, která by tedy rázem bla o něco níž a hnedle přístupnější.
Osobně se mi ještě nelíbí ty otevřený skřínky vpravo. Radši bych udělal o něco širší skříňku jak pod dřez tak i tu šuplíkovou.
Možná bych se i zamyslel nad lomeným rohem, osobně mě to přijde pohlednější než tenhle ostrý.
Ovšem tohle vše je jen můj názor a můj pohled na věc a každej vidíme stejnou věc jinak, že?
Nedávno jsme též zařizovali kuchyň,tak to mám vše v živé paměti. Tu mikrovlnku bych řešila také tak, ale rozhodně bych umístila šuplíky hned vedle sporáku,protože nemusíte pro každou lžičku,vařečku a nůž odbíhat k zásuvkové skříňce. Všimněte si,že skoro vždy je to tak řešené. Ale teď k jedné velmi podstatné věci. Kuchyňské skříňky dolní bývají do výšky 85 cm. Pokud jste menší postavy/ do 16O cm/,tak je to vyhovující. Pokud jste vyšší tak jako já,chtěkte zvýšenou pracovní plochu, já mám 92 cm a je to super. Věřte,že pokud trávíte při vaření více času,záda začnou dříve či později bolet. Až budete měřit tu výšku prac.plochy,nezapomeňte si vzít boty,ono to klame,pokud jste bosa a ty cm potom chybí,mám to vše vyzkoušené,vyřím již mnoho let. Přeju hodně zdaru a dejte vědět nebo pošlete reálná fota,jak to vše dopadlo.Jana
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.