Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na zkušenosti uživatelů myček nádobí.
Na některém skleněném nádobí /např. skleničkách/ se mi dělají bílé mapy. Zkusila jsem snad včechny prostředky a ke zlepšení nedošlo. Sůl i leštidlo samozřejmě používám, vodu máme středně tvrdou.
Poradí někdo co s tím, prosím?
bile skrvny nebo fleky dela vetsi obsah soli nez je treba vzhledem k tomu ze v mycce je minimum vody ktere nestaci na oplachnuti zkuste snizit davkovani soli vim ze pisete o tabletach ale nemate jeste treba v zasobniku na sul nejaky zbytky mi to tak meli ted mame tablety od JARu a je to ok asi nejlepsi co jsme meli...
Já teda nevím, ale v návodu v naší myčce bylo napsáno, že i když používáte tablety, tak se má používat i sůl... Vy ji nepoužíváte? Divné...
Nejmin nebo spise zadne mapy nam delal Jar. Nejhorsi byl Calgonit. Somat byl dost nestabilni, jednou mapy delal, pak zase nedelal. Dost spolecneho to ma ale i s tvrdosti vody. Zkuste nastavit mycku na nejtvrdsi vodu. Momentalne jsem dostal par doporuceni na pripravky DM. Takze budeme brzo zkouset.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.