Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel viadrus - můžu ubrat článek sám?

Od: majo78® odpovědí: 2 změna:

Ahoj chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s ubráním článku na litinovém kotli viadrus. Mám kotel na uhlí asi 5 let, 5 článek instalatér to asi nějak blbě spočítal a musím pec dusit a tím pádem mi dehtuje. Potřeboval bych ubrat jeden článek co bych k tomu potřeboval. Jsem domácí kutil myslíte že bych to zvládnul bez instalatéra . Diky za názory.

doplněno 09.01.12 15:30:

nikdo nic dál neporadí?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

2x

Myslim si, ze jo, zalezi na vybaveni a na co si troufas a jak umis premyslet u technickych problemu, hlavne opatrne na tu litinu, at ti pri utahovani nepraskne.

hodnocení

2x

Dám Ti radu nech si to udělat od topenářů, dají ti na to záruku a jinak litina je prevít na utahování a ještě budeš potřebovat jiné různé díly např. kratší šrouby atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]