Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer ,mám plynový kotel a chtěl bych se zeptat ,kdo z Vás má zkušenosti s přídavným termostatem ,jestli je to dobrá volba ,nebo ne,jde mi o to jestli mám nechat čerpadlo napojeno přes kotel nebo ho nechat přepojit na přídavný termostat,děkuji za názory.
Je to příložný termostat ,omlouvám se za "přídavným",jde mi o to,že,kdybych chtěl v budoucnu měnit kotel,tak jestli mám nechat připojené čerpadlo,tak jak je,a nebo ho přepojit přes příložný termostat,a jak se řeší pomalé zareagování?
Cerpadlo by melo byt rizeno pokojovym termostatem, tedy kotlem a ne teplotou vody, muze se stavat dost casto, ze mu to bude vyhazovat zalozni termostat, tim ukazovat poruchu, odstavi to kotel vola se kotlar za penize.
doplněno 06.11.12 19:52:I pri externim cerpadle je lepsi ho napojit pres kotel.
doplněno 06.11.12 19:53:Pouze jsem to doplnil.
Navic usetri za zbytecne koupeny prilozny termostat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.