Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soda stream - má to smysl?

Od: alena68 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli máte nějakou zkušenost se soda steram? A jaké jestli pozitivní nebo negativní

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

1x

Zdravím,

zkušenosti s přístrojem nemám, jednu dobu mě to lákalo, naše rodina miluje colu a když jsem si spočítal cenu coly ze soda stream tak jsem koupi zavrhnul. S ostatníma příchutěma to bude předpokládám podobné. Myslím si, že když si koupíte balení bublinkové vody a nějakou kvalitní šťávu, budete na tom podstatně lépe a levněji. Ale je to jen můj názor...*frajer*

hodnocení

0x

Dobrý den. Mám jej rok a naprostá spokojennost. nemusím se tahat s minerálkama, výměna bombičky vyjde na 199,- kaček a vydrží dlouho. takže za sebe mohu opravdu jen doporučit.

doplněno 08.01.12 11:13:

Jinak nějaké diskuze na toto téma zde již proběhly, takže si můžete zadat do vyhledávání a pročíst názory i tam.;)

olaf71*
hodnocení

0x

zkuste si spočítat, na kolik Vás vyjde litr moku, k tomu pořizovací cenu a pak Vám to napoví, jestli se to vyplatí po stránce finanční.

ravalah
hodnocení

0x

Pokud budete pit ciste vodu z vodovodu pres Soda stream, vyjde vas to levneji nez jakakoliv balena voda a je to zdravejsi diky nekolika provedenym testum balenych vs. "vodovodnich" vod - napriklad skupiny Dtest. Naplne jsou docela drahe, co jsem pocital, ale ja do vody hazu maximalne vitamin C, takze ochuceni pro me neni dulezite.

Pokud si pamatujete bombicky do klasickeho sodopristroje vyrabeneho jeste za totality, tak system je hodne podobny, i kdyz bych rekl, ze ten totalitni byl lepsi.

ravalah

Kazdopadne voda z vodovodu bez sodastreamu porad jeste vyjde nejzdraveji a nejlevneji a nevznika pri tom zadny plastovy odpad. Takze je to i ekologictejsi:)

jarahosek*

Samozřejmě že voda z vodovodu je to nejlepší a nejlacinější řešení, zásadně nekupuji balenou vodu, ale co se týče dotazu, tak když se spočítá cena toho sirupu, cena přístroje(cenu vody nepočítám, to budou haléře) tak vyjde 100% levněji si koupit 6 láhví 1.5l minerálky a 1 láhev šťávy, která vám rozhodně bude stačit na více než těch 6 láhví a bude to prostě levnější. Jiná věc by byla, kdyby se koupil přístroj, dělala se v něm jen soda a dolévalo se to normální šťávou. Tam by se lila voda z vodovodu a bylo by to levné. Ale ty sirupy do sodastreamu jsou dle mého předražené jak prase...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]