Nejste přihlášen/a.
Pěna nejde ven, resp. leze strašně pomalu
Díky
3x
Může být i špatná náplň, která nevytlačí směs(pěnu) a druhou věcí bude s největší pravděpodobností zaschlá PUR pěna přímo v pistoli, je potřeba zakoupit čistič PU pěny sundat náplň pokusit se prostříknout čističem a v případě, že to nepůjde tak rozebrat pistol jak jen to jde a mechanicky vyčistit. Zaschlou PU pěnu nelze jinak odstranit.
Myslím tedy, ze ucpaná není
Zkusím druhou náplň
jkr co mas za pistol, resp. za kolik kacek
me nezatuhne PUR ani po 1/2 roce (samozrejme kdyz je pena nasazena)
vzduch tam urcite nemas, ten by prosel, spise v pistoly budes mit borcus, ktery pri vetsim tlaku neco ucpe, nebo nacnuty porychtung, ktery se pri tlaku nekam posune a utesnuje
mrkni jeste na stelovani mnozstvi na pistoly
doplněno 07.01.12 10:59: Mám nerez pistoli za 299,-
jkr, docela zajimave, naplne jsou pod tlakem a urcine ne kazda ma stejny tlak, mozna, ze tva pistol ma s urcitym tlakem problem
PUR reklamovat, no to nevim, ale potrebny cas + napr. nafta pro projezd mestem v mem pripade ... nema cenu reklamovat, leda pri ceste
ja mam pistol DenBraven cca za 700,- a nikdy i s PUR Soudal, DenBraven apod. i noname a jinejma smejdama problem nebyl.
Hlavne, ze jsi to vyresil ne?!
2x
Některé pěny mají nízko ventil.Po zašroubování do pistole není stlačení ventilku v uzávěru dostačující a pěna nejde ven a nebo jen trošku.Určitě to jde reklamovat.
Já to dělal poprvé. Asi to bude rukama.
Ta 1. Pěna mi před namontování spadla zavřená na zem. Je mozno, ze to bylo tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.