Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavzdusnena pistole na PUR pěnu

Od: jkr® odpovědí: 8 změna:
Jak odvzdusnit pistoli na PUR pěnu?
Pěna nejde ven, resp. leze strašně pomalu
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

3x

Může být i špatná náplň, která nevytlačí směs(pěnu) a druhou věcí bude s největší pravděpodobností zaschlá PUR pěna přímo v pistoli, je potřeba zakoupit čistič PU pěny sundat náplň pokusit se prostříknout čističem a v případě, že to nepůjde tak rozebrat pistol jak jen to jde a mechanicky vyčistit. Zaschlou PU pěnu nelze jinak odstranit.

jkr®
hodnocení

Pokud pistoli sundam z náplně a promackam to bez ni, tak se z trysky pěna proudem vyvali.
Myslím tedy, ze ucpaná není
Zkusím druhou náplň
standam*

jkr co mas za pistol, resp. za kolik kacek

me nezatuhne PUR ani po 1/2 roce (samozrejme kdyz je pena nasazena)

vzduch tam urcite nemas, ten by prosel, spise v pistoly budes mit borcus, ktery pri vetsim tlaku neco ucpe, nebo nacnuty porychtung, ktery se pri tlaku nekam posune a utesnuje

mrkni jeste na stelovani mnozstvi na pistoly

jkr®
hodnocení

Tak to bylo naplní, dá se náplň vyreklamovat?
doplněno 07.01.12 10:59: Mám nerez pistoli za 299,-
standam*

jkr, docela zajimave, naplne jsou pod tlakem a urcine ne kazda ma stejny tlak, mozna, ze tva pistol ma s urcitym tlakem problem

PUR reklamovat, no to nevim, ale potrebny cas + napr. nafta pro projezd mestem v mem pripade ... nema cenu reklamovat, leda pri ceste

ja mam pistol DenBraven cca za 700,- a nikdy i s PUR Soudal, DenBraven apod. i noname a jinejma smejdama problem nebyl.

Hlavne, ze jsi to vyresil ne?!

arakain77*

...a já mám pistoli mosaznou,pochromovanou za 1800,- a taky někdy nejede.

arakain77*
hodnocení

2x

Některé pěny mají nízko ventil.Po zašroubování do pistole není stlačení ventilku v uzávěru dostačující a pěna nejde ven a nebo jen trošku.Určitě to jde reklamovat.

jkr®
hodnocení

Zedník s míjí pistoli vyfoukal 5 balení bez problému.
Já to dělal poprvé. Asi to bude rukama.
Ta 1. Pěna mi před namontování spadla zavřená na zem. Je mozno, ze to bylo tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]