Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer... pro mě teda už není... přijedu z práce a že zapnu pračku... nahážu tam věci a pustím to by nebylo tak divné ALE! pračka si v klidu dopere já zní vklidu vyskládám prádlo a ted že ho dám do susšičky a mále mě vypadli oči moje dvě krásně bílé trička jsou od něčeho zaprané asi vím od čeho ale jsou jaksi do oranžova a chci se zeptat jak to z toho dostat? jedno je čistě bílé nebo spíš bylo a je bez potisku na to by sem se nebál použít savo ale to druhé je s potiskem tam tam si nevím už rady tak prosíímm kdo vííte co stím tam mi poradte moc moc děkuji předem...
Zkuste babskou radu. Pouze na místa kde jsou skvrny dejte pastu z jedlé soli a octa- Hodně to pění a právě ta pěna pomáhá. Nejlépe dejte jedlou sodu na skvrnu a kápněte ocet, stačí opravdu jen malinko max 1/2 kávové lžičky. Pomůže když tričko bude navlhčené.
V drogerii kopiíte Iberia odbarvovač 25 g na omylem obarvené prádlo, mám to vyzkoušené. A příště neperte červené trenky s bílým prádlem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.