Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, dnes mě navštívili dva pánové, představili se jako zástupci Energetiky. Ptali se na koho je u nás v domácnosti napsaný plyn a elektřina, že pouze s tím mohou jednat. Je to napsáno na manžela, takže jsem se od nich nedozvěděla o co se jedná, řekli mi pouze, že nám budou vráceny nějaké peníze, neboť všichni doplácíme na solární energii. Což se mi zdá divné, Máte s tímto někdo zkušenost? Navštívili Vás také? Mám obavu, aby to nebili zase nějací podomní prodejci. Děkuji za odpověď.
Samozřejmě, že to byli podomní prodejci. V našem domě máme 4 byty, dům vlastní dcera se zetěm. Já jim ani neřeknu kdo je majitelem a další údaje, které žádají. A to znám vše dopodrobna, protože dělám pro náš dům vyúčtování. Jakmile vidím dva chlapíky ve tmavých oblecích, jednám s nimi velice krátce a pouze z okna. Stačí, když na nich chcete návrh smlouvy na prostudování nabídky a kontakt na jejich firmu. A je po nabízení a pakují se o dům dál.
Evo měla jste velké štěstí, že manžel nebyl doma, to mě zblbli tak dokonale, že to manžel podepsal. Tvrdili nic neměníte stále jste u Eonu, nejde o žádnou novou smlouvu, nemusíte se bát a uštříte. To víte, na šetření já slyším. Už další den to bylo v TV a diskuze zde na poraďte. Hned jak jsem smlouvu s lupou přečetla - jinak ta drobná písmena byla k nečtení, tak jsem jí vypověděla, na štěstí reagovali i když až na 3 e mail a dva doporučené dopisy ale vše se podařilo. Šlo o Energetiku Praha-jih.
Spíš si myslím že řekli ,,Když se k nám přidáte tak ušetříte, protže se teď kvůli fotovoltaice a jinejm zdrojům zdražuje". U mě už byli asi 4x (pokaždý sem je vyhodil) a takhle nějak mluvili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.