Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat spravny rozmer stresniho okna

Od: skacik® odpovědí: 4 změna:

Dobry den,chtel bych se zeptat,jak vybrat spravny rozmer stresniho okna. Dulezita je urcite roztec mezi krovy,ale nevim,jaka se nechava rezerva a jaka je idealni vyska okna.Potom se chci zeptat,jakou znacku vybrat, jestli plastova nebo drevena a jestli zalezi jaka je na strese krytina.Ja tam mam stare Letky. Slysel jsem ze dobra okna dela Velux,ale rad bych znal vice nazoru. Predem dekuji za odpoved a preji prijemny zbytek dne Michal Skacal

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každý výrobce si chválí to své...

velux.cz/...

zkuste porovnávat, hlavně je důležité zasklení. Nejlepší střešní okno je žádné!

doplněno 05.01.12 20:18:

Stando, zdravím, však víte jak to myslím... jsem pro vykýř!

standam*

Ale pak je tma Milane :)

standam*
hodnocení

0x

Doporucuji, plastova, vysku dle potreby jen spodni cast viz. co napsal Milan, samozrejme okno muzes dat i vyse, kdyz bude potreba.

Vyska je omezena sirkou, ale pocitej cca 10cm od krokve aby ti pres tram nepromrzalo osteni SDK ci jineho zaklopeni.

Urcite vem okno se zeteplovacim blokem a oplechovani dle krytiny.

Osobne mam okna ROTO - plastova, duvod proc jsem nebral Velux je umisteni kliky, ktera je dole a pokud se nepletu nenabizi celoplastova, ale jen poplastovane nebo tak nejak.

Nez ti firma zacne s montazi oken, urcite si nastuduj co vse je potreba a hlidej to a stuj si za tim.

Ja jsem firmu vyhnal hned po prvnim osazenim okna :) a radeji udelal montaz sam.

souhlasím s Roto se zateplovacím blokem, mám sice dřevěná (víc se mi hodí do interiéru) ale jinak max. spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]