Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit sklo od krbových dvířek

Od: mikolangelo* odpovědí: 4 změna:

Prosil bych o radu čím a jak vyčistit zakouřené sklo od krbových kamen? Díky předem;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Já to nastříkám spec.čističem na krby, ale když je to napečený jde to těžko tak používám žiletku na keramické desky.NUTNÉ před použitím žiletky musí být sklo mokré.Jinak úplně nejlíp to vyčistí žár,pořádně zatopit a je to pryč

dusatka*
hodnocení

2x

Mně to připečené šlo dobře sprejem na trouby (na připáleniny), ale po nastříkání se to musí nechat dlouho působit.

hodnocení

0x

v návodu u našich krbových kamen je napsáno čistěte běžným způsobem... kromě písku bych se nebál zkusit všechno :) spreje na trouby by mohly fungovat dobře. Jinak žár dokáže spálit všechno, ale je pravda, že do rohů se mu nechce.

radek*
hodnocení

0x

Já používám papírovou utěrku, vodu a trochu popela (toho nejemnejšího) a jde to jak pomásle - samozřejmě pak to umeju mokrým čistým hadrem (inspirace z čištění zbraní, kde se používá cigaretový popel)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]