Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat beton do zakladu

Od: rost* odpovědí: 5 změna:

dobry den prosim oradu potrebuji zjistit jake rozmery ma automix tatra 815 kvuly prujezdu nebo jak dostat beton do zakladu okolo 50metru delky a bez autopumpy nezajede.dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pc*
hodnocení

0x

Měl jsem podobny problem tak jsem ho řešil tak že sem si s osb desek a tramku udělal bazenek do ktereho mě to vylil a pak jsem to ručně za pomoci kolečka odvozil.Beton zase rychle neschne.

hop®
hodnocení

0x

Nevím, proč pouze Tatra, některá auta s mixem jsou o pár cm užší, občas je to velmi důležité, hodně záleží i na zkušenostech, umění a ochotě řidiče!

Nepíšete, zda náhodou není pozemek ve svahu, pak fungují KG trubky, řídký betom v pohodě proteče...

rost*
hodnocení

muze bejt i jine auto ,ale nase betonarka nema jine pozemek je mirnem svahu tak by bylo nejake to previseni.

hop®

Možná popřemýšlet nad trošku vzdálenější betonárkou s menšími auty? Mrknout na betonserver.cz ...

hodnocení

0x

Já si to už nepamatuju přesně, jezdil jsem chvíli s mixem T 815 před 25 lety na vojně. Co je jistý je šířka a ta je 2,5 m, délka pokud mě paměť nazradila tak něco kolem 9 metrů a výška 3,5 m. Jinak pokud v tom sedí alespoň trochu zkušenej řidič tak s tím zajede skoro všude, samozřejmě nesmí tam bejt močál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]