Nejste přihlášen/a.
dobry den prosim oradu potrebuji zjistit jake rozmery ma automix tatra 815 kvuly prujezdu nebo jak dostat beton do zakladu okolo 50metru delky a bez autopumpy nezajede.dekuji
Nevím, proč pouze Tatra, některá auta s mixem jsou o pár cm užší, občas je to velmi důležité, hodně záleží i na zkušenostech, umění a ochotě řidiče!
Nepíšete, zda náhodou není pozemek ve svahu, pak fungují KG trubky, řídký betom v pohodě proteče...
muze bejt i jine auto ,ale nase betonarka nema jine pozemek je mirnem svahu tak by bylo nejake to previseni.
Možná popřemýšlet nad trošku vzdálenější betonárkou s menšími auty? Mrknout na betonserver.cz ...
Já si to už nepamatuju přesně, jezdil jsem chvíli s mixem T 815 před 25 lety na vojně. Co je jistý je šířka a ta je 2,5 m, délka pokud mě paměť nazradila tak něco kolem 9 metrů a výška 3,5 m. Jinak pokud v tom sedí alespoň trochu zkušenej řidič tak s tím zajede skoro všude, samozřejmě nesmí tam bejt močál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.