Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit zbarvení od slupek ořechů

Od: maries* odpovědí: 3 změna:

prosím, kdo mi poradí jak se zbavit zabarvení rukou od slupek vlašských ořechů.

pokoušela jsem se zbarvení odstranit jarem, octem, citronem,mýdlem, práškem na nádobí, pastou na ruce , mastným krémem na ruce- nic mi nepomohlo.

prosím poraďte mi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Už jsem na podobnou prosbu dával radu.I když to zbarvení neodstraní úplně,použij peroxid,neboli kysličník.Koupí se jako desinfekční přípravek-asi 3% v lékárně.Dobře funguje odbarvovač na vlasy,peroxid se čpavkem.Po použití důkladně promastit krémem-indulonou.

JABRAKA

apostol*
hodnocení

0x

Na to je dobrá Leontinka, příp. v kombinaci s Prokoukem. Optimální je před prací s ořechy a zeleninou použít rukavice z Leontinky, to se pak špína neusazuje. Napiš mi e-mail (****@atlas.cz)

výtka
Upozornění od sys clayman 06. 10. 2008 14:30:58

díky za rady, ale proč Vám mají všichni psát? Tady není seznamka ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]