Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte kde se dá pořídit Perlit? Chci ho použít na obsypání nerezové flexi hadice v komíně (jako tepelná izolace). Popřípadě co jiného by se dalo na tento účel použít? Děkuju.
To polulinapermanenta : a já myslel, že v papírnictví...
Otázka zněla "KDE" a ne "v čem". Blbé odpovědi si nechte pro sebe.
Na otázku "kde" je odpověď "ve stavebninách" naprosto v pořádku. Ony totiž stavebniny nejsou obalový materiál, ale prodejna, takže místo, kde se prodává. Pokud by Vám někdo chtěl odpovědět na otázku "v čem", pravděpodobně byste se dozvěděl, že v papírovém pytli. Ale to nic, možná to časem pochopíte.
Dnes jsem obvolal troje stavebniny a ve dvou jsem byl osobně. Ve většine případů mi bylo řečeno, že perlit už neberou protože jej nikdo nechce, maximálně na objednávku. Nakonec jsem našel perlit (agro) v OBI a to jen v 3L balení.
Takže velice děkuji za vaši "správnou" odpověď "ve stavebninách"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.