Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perlit (izolace vložky komína)

Od: rollo* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte kde se dá pořídit Perlit? Chci ho použít na obsypání nerezové flexi hadice v komíně (jako tepelná izolace). Popřípadě co jiného by se dalo na tento účel použít? Děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polulinapermanenta
hodnocení

0x

Že by ve stavebninách?

celp*

Zdarec.Já ho koupil v Baumaxu.

rollo*
hodnocení

To polulinapermanenta : a já myslel, že v papírnictví...

Otázka zněla "KDE" a ne "v čem". Blbé odpovědi si nechte pro sebe.

výtka
Upozornění od sys hejkal 04. 01. 2012 06:50:09
rollo, co tak se trochu krotit? doporučuji přečíst si pravidla Poradte.cz

Na otázku "kde" je odpověď "ve stavebninách" naprosto v pořádku. Ony totiž stavebniny nejsou obalový materiál, ale prodejna, takže místo, kde se prodává. Pokud by Vám někdo chtěl odpovědět na otázku "v čem", pravděpodobně byste se dozvěděl, že v papírovém pytli. Ale to nic, možná to časem pochopíte;).

rollo*

Dnes jsem obvolal troje stavebniny a ve dvou jsem byl osobně. Ve většine případů mi bylo řečeno, že perlit už neberou protože jej nikdo nechce, maximálně na objednávku. Nakonec jsem našel perlit (agro) v OBI a to jen v 3L balení.

Takže velice děkuji za vaši "správnou" odpověď "ve stavebninách" *palec*

likin*

Nejseš sám, chtěl jsem ho použít jako prodlyšný zásyp na půdu.

pecenkav*

Co se ti nelibi na odpovedi, ze ve stavebninach?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]