Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení v mobilní dřevostavbě?

Od: marilynm odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s bydlením v mobilní dřevostavbě od firmy WHB s.r.o. z Nové Paky? Kvalita provedení, nedostatky? Díky moc za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1258456888
hodnocení

0x

Dobrý den, v bydle jsem v mobilní dřevostavbě asi 5 let, Bydlení bylo super. Ale pořád jse si připadal jako v karavanu. Nevím od koho dům byl ale, byl jsem velmi spokojen. Levné bydlení.

vlazy*

1258456888: Zajímalo by mne proč ses z té mobilní dřevostavby odstěhoval jinam když jsi tam byl velmi spokojen a bylo to levné bydlení?

fila*
hodnocení

0x

V cesky republice urcite nejosvedcenejsi vyrobce. Kvalita se neda s konkurenci srovnavat. Celkove je to zpracovanim mnohem lepsi. Taky je super, ze zachovaji krovy a dum je tak daleko prostornejsi nez varianty s rovnou stechou co jsem navstivil. Elektroinstalace je vedena komplet ve zdech, v koupelne pouzivaji obklady. Proste je to zevnitr jako normalni drevostavba 1:1, nikoliv dum/karavan nebo jine podobne prasarny co jsem videl, kdyz jsem se o tuto problematiku zajimal.

polinek*

hm,,jako zahradní domek snad ..2 paní si to koupily a přes léto tam bydlí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]