Nejste přihlášen/a.
Zdravim .Jedna se o rotoped Magnetic bike BC 1520, Pritelkyne prisla stim ze ho dostala uz starsi a ze nejak jde lehce i na ten nejtezsi stupen co lze nastavit.Sundal jsem krytovani v domeni ze tam bude neco uvolneno tam jsem objevil zarizeni ve zkratce to pripomina bubnove brzdy a ty celisti co se tam ruztahuji budou asi magnety .
Ma stim nekdo nejakou zkusenost a nebo kde by mohla byt chyba a nebo ozbaceni BC 1520 je proste parametr ktery jde lehce a pro namakanejsi borce musi byt vyzsi oznaceni .
tak jestli nejsou ochozené magnety ,tak musíš tu čelist dostanet co nejblíže k setrvačníku , seřídit to není problém ,Rozeber to a pošli foto Setrvačníku a čelistí ( kde jsoü magnety )
jeste jsem to upne nerozkuchal na tom setrvacniku je plastovy kryt a nechci to polamat az budu met chvilku tak se dam do dalsiho rozebirani.
dobrý den, vy jste přesvědčený,že ty magnety mají nejakou zvláštní sílu, ale není to pravda a i připřiblížením ke kovové části nedojde zvlášť k brždění. Tyto magnetické rotopedy nikdy nebudou mít zvlášť znatelný odpor. Prostě levnej kus, a to seřizování je atrapa. Můj názor.
tak jsem uz to vykutil ,zadne serizovani tam nebylo a jelikoz i tak by to slo do srotu tak jsem ubrousil omezovace po kolik se muzou roztahnout magnety bylo mi hned jasne ze kdyz se kousnou do bubnu budou fungovat jako mag.brzda mel jsem pravdu - regulacni kolecko muze byt nastaveno na max 5 stupen na 6 uz drhne a 7 a vys je zabrzdeno.
ale ta 5 bohate pritelkyni staci a je rada ze je to o poznani tezsi slapani nez pred tim na 10 .Tak to vypada ze jsem mu prodlouzil zivotnost.na jak dlouho se uvidí.Vyhodit se muze vzdy.A darovanemu koni na zuby nehled
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.