Nejste přihlášen/a.
ahoj, už kolikrát¨jste mi poradili. jak se stavíte k variantě položit lino na prkennou podlahu?
(stoletý dům, prkna mají samozřejmě nerovnosti, proto jsem tam původně chtěl dát mirelon + koberec)
díky honza
Já su proti...
Jednak nemám rád umělé hmoty (takže lino obecně spíše zavrhuju, než preferuju) - ale hlavně se i maličké nerovnosti přes lino ´promačkají´ a ´krabaté´ lino je - aspoň podle mne - opravdu nehezké...
Mirelon pod koberec taky není dobrá volba (mirelon klouže a pod kobercem se pokrčí)... Spíše bych volil silnější (kvalitnější) koberec a pokud je potřeba podlahu více izolovat, pak hobru...
Na prkna bych použil desky VINYLCLICK.Pokládají se podobně jako plovoučka,materiál je však podobný linu.Položí se na mirelon,olištuje a je hotovo. bauhaus.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.