Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám novou kuchyň a v ní digestoř zn. Fagor. Po asi dvou týdením užívání mi z ní na sklokeramickou desku začala kapat voda. Kape i když nevařím, už asi dva týdny. Máme ji přes půdu vyvedenou ven. Může to být špatně provedeným odtahem nebo je špatně fungující digestoř? Děkuji za odpověď.
teď mě ještě napadlo : máte jí dobře nastavenou? Vevnitř byývá taková klapka,kterou se přepíná mezi odtahem do komínku a recyklací.
Jestli je to na recyklaci,tak to může být zkondenzována pára. Uhlíkový filtr co tam je ,odfiltruje mastnotu ,ale s vlhkostí si neporadí.Ta zústává
Děkuji za rychlé odpovědi, zkusím tu klapku, to mi příjde jako nejrychlejší řešení snad to bude tím. Pak budu kdyžtak řešit jímač kondenzátu atd. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.