Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zakoupil jsem starší vodárnu a potřebuji jí zrenovovat. Po zapojení na vodu teče u motoru voda. U statršího typu se to řešilo lojovou šňůrou, ale zde to tak není, jak to mám rozdělat a přetěsnit? Nikde jsem nenašel návod nebo aspoň popis jak na to. Máte někdo zkušenost s touto opravou?
Děkuji
doplněno 29.12.11 22:21: omlouvám se za chybu
Ještě bych měl další dotaz, na kolik mám natlakovat nádobu? Na štítku je napsáno - pracovní přetlak max 1MPa a plnící přetlak plynu je 0,18MPa, to asi znamená že to mam natlakovat na tu hodnotu 0,18MPa (1,8baru)? Teď mám natlakováno pouze 1,5baru.
A další dotaz je že když je malý tlak vody, tak mi protéká WC (geberit) ale když spláchnu a přepnu vodu na obecní řád, tak to neprotéka, krásně se to vypne. Je možné že to nebude dohromady s tím darlingem fungovat?
Díky
Rozdělejte to a zjistěte co je tam jako těsnění.Lojová šňůra je nejlepší co se dá použít.Někdo to dal dohromady,tak to rozdělat taky půjde.Co fotka?Jak se dá jinak věštit?
ale kudy na to? Sundat motor nebo čerpadlo? Mezi motorem a čerpadlem je ještě jeden mezikus.
No moc toho tam vidět není. Motor je s čerpadlem spojen přes silonovou spojku. Na čerpadle bude příruba na dvou šteftech M8. Matičky opatrně přitáhnout, ručně protočit čerpadlem posměru, spustit, zkontrolovat na těsnost.Teče-li stále, vysomrovat od údržbáře ve fabrice kousek těsnicí šňůry, odmontovat přírubu, vložit šňůru (délka=obvod hřídele), nasadit zpět na štefty přírubu a dále postupovat jak bylo popsáno dříve.
Klasicka výměna je mi známá, to se ani nemusí v podstatě nic rozdělavat, ale u tohodle modelu je to asi trochu jinak.
Zkoušel jsem sundat motor, ale to se mi zatím nepovedlo. Zaseknul jsem se asi po centimetru a dal ani rana
video na výměnu u klasického čerpadla:
jak to vidím povolit 4 šroubky z příruby a motor musí jít dolů,je to spojený silon spojkou,jinak tam budou určitě brejle na ucpávku,sigma to tak řeší
doplněno 30.12.11 17:46:Čerpadlo je samonasávací ,monoblokové konstrukce ,kde základní součástí - oběžné kolo,sací a výtlačná vložka,jsou shodné se sériově vyráběnými čerpadly SVA.Výtlačné těleso je konstrukčně přizpůsobeno monoblokové konstrukci čerpadla.Utěsnění hřídele je ve dvojím provedení,buď provazcovým těsněním ( lojovou šnůrou) dotlačovaným ucpávkovým víkem ( víčkem ucpávky ) nebo mechanickou ucpávkou.
viz stránka výrobce
Už jsem konečně něco našel, žádnou spojku jsem to nemá a tak jsem to rozebral, ale zasekl jsem se u sundani oběžného kola.
Na obrázku je znázorněna ta mechanická ucpávka.
Jojo, no čerpadlo už sem rozdělané měla, ale jen ze zvědavosti a už se mi nepovedlo složit, je to tam natěsno a úplně přesně, takže na koleně neproveditelné. Složené teda bylo, ale porád někde zadrhávalo, čerpadlo bych proto nerozebírala. Jinak v popisu je uvedeno:Utěsnění hřídele čerpadla je provedeno mechanickou ucpávkou,proto jsem psala ten postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.