Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heraklit - vlastnosti

Od: ludak* odpovědí: 12 změna:

Zrovna sem se chtěl dozvědět více o vlastnostec heraklitu a nějak nemůžu nic nalézt.I když myslim že jsem na to někde onehdá na netu narazil.

Dále se ptám na jinou možnost podobného materiálu který by se dal omítnout.*nevi*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ludak*
hodnocení

Jéé už to mam. knaufinsulation.cz/...

ludak*
hodnocení

Nicméně jsem z toho nevičet neprůzvučnost*plac*

jabraka*
hodnocení

0x

Desky Cetris: (cemento třískové)

drevobis.cz/...

JABRAKA

ludak*
hodnocení

Nevim jestli by šel Cetris nahodit?Je to dost hladké.

olaf71*

všechno jde nahodit, i sklo

jabraka*

Luďku

Pokud uděláš stěnu s Cetris deskami,nemusíš ani nahazovat,jestli je to v interiéru,stačí stěrka.Pokud je to venku,použiješ kontaktní můstek a nebo penetraci.

JABRAKA

ludak*
hodnocení

To jo.Já to blbě popsal.Cetris určitě není špatný.Jen jsem měl v úmyslu najít nějakou alternativu předstěn do dřevostavby,kde je potřeba dobré akustické a akumulační schopnosti.Samo že co nejlevněji.

Teď mě napadlo jestli by se nedal nahodit poliš.Případně jak na to?Lepidlo-špric-malta?

olaf71*

co chceš pořád špricovat*smich*

na poliš lepidlo a stěrku. je to příjemnější a čistější práce

jabraka*

Polystyren používat jako tlumení zvuku je špatná volba.Vždy je třeba volit vláknité materiály.Byl jsem nedávno v divadle U Kalicha a tam mají stěny právě z neomítnutého cetrisu.

JABRAKA

machp*
hodnocení

0x

Tak zrovna heraklit nemá žádnou akustickou a akumulační hodnotu neb je tstavební hmota řídká dřevěná vata s cementem

machp*
hodnocení

0x

Tak zrovna heraklit nemá žádnou akustickou a akumulační hodnotu, neb je to stavební hmota řídká, dřevěná vata s cementem*ee*

ludak*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]