Nejste přihlášen/a.
Osobní zkušennost nemám, ale našla jsem tuto diskuzi. Mrkněte, co tam o této firmě píší z vlastní zkušennosti jiní, než se zde podělí o ty své třeba jiný rádce. www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-16152
doplněno 29.12.11 18:30:
Pardon- zkušenost.
Po shlédnutí reportáže musím říct, že i my patříme též k poškozeným. Nic horšho, než je tato firma, arogantní a neseriozní jednání pana Štrobla,Tomáška a spol jsem nezažila. Na firmu jsme podali trestní oznámení. Dluží nám skoro sto tisíc a není vyloučen soudní spor. Bylo by dobré, abychom se my, všichni poškození, sjednotili a podali na firmu hromadnou žalobu. Přece není možné, že někdo žije na náš úkor a profituje z našich peněz a jen škodí. Snad se dovoláme spravedlnosti!
Nám se stalo přesně co tu popisujete.Můj sen hezká koupelna se nevyplnil.Nevím jaké mam hledat řešení jedině vyhrát a nevzhledné dílo předělat.VYBERTE SI JINOU FIRMU
Tak s firmou je to už tak daleko, že se dostala do Černých ovcí. Všem potenciálním zájemcům doporučuji shlédnout ceskatelevize.cz/... Koukejte pořádně i na detaily odvedené práce, takový aušus se jen tak nevidí - takto by to neodflákla ani parta učňů cestou ráno do školy. A trik s podlahou oproti přestavbě u nás je daleko vymakanější - teď to není nehoda ale jakože chudák firma za nic nemůže.
URČITĚ NEBRAT!
Koupelnu jsme objednávali v polovině září 2011, předáno bylo po MNOHA problémech ze strany zhotovitele 18.1.2012 se zápise v předávacím protokole - dodělání obložkových zárubní na WC. Firma přestaa najednou reagovat a dodnes není opraveno ani neznáme termín opravy.
Jedná se o VELICE NESERIÓZNÍ firmu a ve vlastním zájmu si od nich nic neobjednávejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.