Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma LEGOBath

Od: montyaendy odpovědí: 10 změna:

Prosím nemáte někdo zkušenosti s touto firmou?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Osobní zkušennost nemám, ale našla jsem tuto diskuzi. Mrkněte, co tam o této firmě píší z vlastní zkušennosti jiní, než se zde podělí o ty své třeba jiný rádce. www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-16152

doplněno 29.12.11 18:30:

Pardon- zkušenost.*zed*

ingarch
hodnocení

0x

Ano mám a bohužel jen tu nejhorší... NEBRAT :(

evinna*

Po shlédnutí reportáže musím říct, že i my patříme též k poškozeným. Nic horšho, než je tato firma, arogantní a neseriozní jednání pana Štrobla,Tomáška a spol jsem nezažila. Na firmu jsme podali trestní oznámení. Dluží nám skoro sto tisíc a není vyloučen soudní spor. Bylo by dobré, abychom se my, všichni poškození, sjednotili a podali na firmu hromadnou žalobu. Přece není možné, že někdo žije na náš úkor a profituje z našich peněz a jen škodí. Snad se dovoláme spravedlnosti!

jajarka
hodnocení

0x

Super jednání a bezkonkurenční cena. Vřele doporučuji.

Jarka Beková

kucharikovaeva

...nevěřím Vám, pokud jste to vůbec psala Vy, paní Beková.

1103071644
hodnocení

0x
Mám takovou, že lituji že jsem ten jejich podělaný leták ze schránky rovnou nevyhodil. A to tam máme na spam připravenou krabici.
Jenom ve zkratce - po přesunu termínu o 7 týdnů nás po vybourání původní nechali v horkém létě v bytě bez koupelny dva týdny a po neskutečných průtazích a odkladech prací ze dne na den a slibech jak vše udělají co nejdříve, "dokončili" po 16 dnech nevzhledné dílo které v několika bodech neodpovídalo původní dohodě. Když jsme chtěli po firmě přiměřenou slevu, bylo naše jednání označené jako účelové a jednatel firmy pohrozil při nedoplacení zbývající částky do plné ceny předáním případu k soudu. Krom jedné brzké havarijní nedostatečné opravy odpadu se u nás od nich už nikdo neukázal, firma nekomunikuje a tak po již málem půlroce neřešení nedodělků a reklamací si i s desetiletou zárukou musíme hledat jiné řešení.
Nemám nejmenší zájem poškozovat POCTIVÉ! podnikání a práci, ale v tomto případě vyberte raději jinou firmu.
1517302526

Nám se stalo přesně co tu popisujete.Můj sen hezká koupelna se nevyplnil.Nevím jaké mam hledat řešení jedině vyhrát a nevzhledné dílo předělat.VYBERTE SI JINOU FIRMU

1103071644

Tak s firmou je to už tak daleko, že se dostala do Černých ovcí. Všem potenciálním zájemcům doporučuji shlédnout ceskatelevize.cz/... Koukejte pořádně i na detaily odvedené práce, takový aušus se jen tak nevidí - takto by to neodflákla ani parta učňů cestou ráno do školy. A trik s podlahou oproti přestavbě u nás je daleko vymakanější - teď to není nehoda ale jakože chudák firma za nic nemůže.

richardbenes
hodnocení

0x

URČITĚ NEBRAT!

Koupelnu jsme objednávali v polovině září 2011, předáno bylo po MNOHA problémech ze strany zhotovitele 18.1.2012 se zápise v předávacím protokole - dodělání obložkových zárubní na WC. Firma přestaa najednou reagovat a dodnes není opraveno ani neznáme termín opravy.

Jedná se o VELICE NESERIÓZNÍ firmu a ve vlastním zájmu si od nich nic neobjednávejte.

blb99
hodnocení

0x

Nebrat,víc než rok slibují že opraví dlažbu na podlaze která se houpe a vypadávají spáry.Přestali brát telefon a na reklamace mailem také nereagují.Při stavbě zničili lino.Slibovali jako náhradu pokádku dlažby. Místo dvou dnů tu byli osum.Já blbec jim věřil.Nenechte se napálit jako já!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]